Goat Expo pun pogodak kao uvod u Pula Music Week

Goat Expo pun pogodak kao uvod u Pula Music Week-128056

OD 24. LIPNJA DO 10. SRPNJA U PARKOVIMA I PODRUČJIMA OD ARENE DO RIVE
Tjedan dana prije službenog početka i otvaranja Pula Music Week glazbenog festivala, koji započinje naredni četvrtak nastupom Peggy Gou i trajat će narednih sedam dana, u gradu Puli započeo Goat Expo, popratni street festival koji slavi ponudu istarskog kraja i ima za cilj domaćim i stranim posjetiteljima Pule prezentirati najbolje što proizvođači i ponuđači usluga grada Pule i Istre imaju za ponuditi.

Kako navode organizatori, u pitanju je širok spektar ponude koja će svakodnevno biti na raspolaganju posjetiteljima i nudi mnoštvo gastronomskih, enoloških i inih proizvoda. Građani Pule i turisti mogu ovih dana uživati u raznolikom izboru jela i pića, domaćih proizvoda i unikatnih suvenira na prostoru ispod Arene i na pulskoj rivi. 

Ponuda se bazira na jedinstvenim proizvodima koji variraju od autentičnih delicija i proizvoda istarskog poluotoka, pa do proizvoda koji svojom kvalitetom neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Gosti mogu uživati u craft pivu domaćih proizvođača, domaćem istarskom visokokvalitetnom ginu, ponudi poznatih istarskih vinara, bogatoj ponudi maštovitih burgera na bazi autentičnih istarskih namirnica poput tartufate, pršuta, tartara od tune, istarskih kobasica u zanimljivim kombinacijama. 

Tu su i kreativni bublle waffle sa sladoledom od vanilije, dodacima i preljevom po želji, te neizostavne tradicionalne fritule. U ponudi izdvajamo i gastronomske delicije vege specijaliteta, ali i nadaleko poznate osvježavajuće i ukusne morske delicije po kojoj je Istra i Hrvatska nadaleko poznata. Uz navedeno, u ponudi je i velik broj drugih proizvoda koje Goat Expo nuditi na ulicama Pule, a goste će na lokacijama zabavljati i DJ nastupi sa prigodnom dnevnom i večernjom glazbom. Uz domaće proizvođače na sajmu svoje proizvode izlaže i nudi velik broj ponuđača izvan Istre tako da se ovim događanjem objedinjuje kvaliteta i zabava na nacionalnoj razini slaveći grad Pulu i Istru kao lokaciju koja kroz ovakva događanja raste u turističkom i ekonomskom aspektu.

Organizatori su ranije najavili kako ovim projektom žele dati priliku domaćim poduzetnicima i proizvođačima da velikom broju stranih i domaćih posjetitelja koji će posjetiti Istru i Pulu u tim periodu daju priliku da promoviraju i prodajno ponude svoje proizvode. 

(dv/foto Elvis Malagić)