Goalkeeper Camp nastavlja oduševljavati gdje god stigne

Goalkeeper Camp nastavlja oduševljavati gdje god stigne-144072

USKORO OTKRIVAJU NOVU LOKACIJU
U razdoblju od 29. ožujka do 2. travnja i od 2.- 6. travnja , Goalkeeper Camp je već četvrtu godinu zaredom bio gost Nedelišća i predivnog Međimurja.

Aleksa Cotić iznosi: "Iza nas su još dva sjajno odrađena kampa s kojima dolazimo do brojke 40. Nedelišće nas je od prvog dana primilo kao svoje i to se ne zaboravlja. I unatoč brojnim ponudama za raznim destinacijama, u Međimurje se vraćamo i sljedeće godine, to možemo već sada obećati. Toliko divnih ljudi spremnih pomoći na bilo koji način rijetko gdje možete sresti."

Aleksandar Starčić dodaje: "Ovih 10 tak dana kroz kamp je prošlo 50 vratara plus dvije vratarke (Sara Novak i Lana Klobučarević koja je i U 17 reprezentativka Hrvatske). Ukupno smo odradili čak 50 treninga što nije ni malo lagan posao, ali uz takvu atmosferu na terenu i van njega nije nikakav problem. Na terenu smo provodili po šest sati dnevno. Polaznici su dolazili doslovno iz cijele Hrvatske, Slovenije i susjedne Mađarske. Naravno, i Istra je imala svog predstavnika Tea Milotića iz porečkog Jadrana."

Romina Cotić, team menadžer, izražava zahvalnost domaćinu N.K. Nedelišće na sjajnom gostoprimstvu. "Goalkeeper Camp će se uvijek ovdje vraćati jer ovo mjesto i ovaj kraj to zaslužuju. Goalkeeper Camp je, kao znak pažnje i znak zahvale, donirao vratarske rukavice svim vratarima škole nogometa Petica i vratarima N.K. Nedelišće."

Za staff Goalkeeper Campa slijedi kratak odmor, a onda kreće ludnica na Ravnoj Gori koja će imati čak 5 termina i 110 vratara. Prije toga, kako su najavili, objavit će i 7. novu lokaciju koja kreće krajem ove godine, točnije početkom 12. mjeseca. Goalkeeper Camp Cotić-Starčić zahvaljujući svom radu na terenu i izvan njega postao je pravi brend koji je krenuo iz male Istre, a danas je daleko najveći vratarski kamp u Europi na ponos cijele Hrvatske.

(REX)