Goalkeeper Camp Cotić-Starčić bilježi povijesnu godinu s rekordnim brojem polaznika

Goalkeeper Camp Cotić-Starčić bilježi povijesnu godinu s rekordnim brojem polaznika-142154

ORGANIZIRAO ČAK 12 TERMINA NA 5 LOKACIJA
Protekla godina ostat će zlatnim slovima upisana u povijest Goalkeeper Campa Cotić-Starčić. Ovaj vratarski kamp, koji je tijekom 2023. godine organizirao čak 12 termina na 5 lokacija i okupio nevjerojatnih 305 vratara, sada se može ponositi titulom najvećeg vratarskog kampa u Europi, postavši istinski brend.

Sredinom prosinca, tradicionalno se održao termin u Dajli kako bi se okončala stara godina i započela nova. U Dajli su sudjelovala 70 vratara iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Austrije, Srbije i Makedonije, pri čemu je Istra doprinijela s 30 svojih polaznika. Ukupno je u ova dva termina provedeno 60 treninga.

Aleksa Cotić izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim, ističući da će sada slijediti kratka stanka barem što se tiče terena. Planiraju dogovore oko uskršnjih termina u Nedelišću, kao i ljetnih termina u Ravnoj Gori koji će obuhvatiti čak pet termina. Unatoč velikom broju polaznika, naglasak je stavljen na osmijeh vratara i njihovih roditelja, smatrajući to najvećom nagradom.

Aleksandar Starčić dodao je tri nova uspješno održana kampa u bilježnicu, naglašavajući da su tijekom tri tjedna u Izoli i Dajli na terenu proveli više od šest sati dnevno. Sretan je i zadovoljan što su završili bez ozljeda. Posebnu zahvalu uputio je Danijelu Starčiću koji je cijelo vrijeme bio s njima i asistirao u radu.

Sada slijedi kratak odmor prije nego što kamp, od 19.02. do 22.02.2024., seli u Ljubljanu na svoju već šestu lokaciju, gdje će ponosno podići svoju zastavu.

Na kraju, Aleksandar, Aleksa i Danijel izražavaju veliku zahvalu ženskom dijelu tima, maestri Romini Cotić, lječničkoj službi Vesni Janko Radovan i Jeleni Medojevic Alessio, te Leni Burilo koja web stranicu kampa puni fotografijama.

(REX)