Danas vas u Marčani za Petrovu očekuju gastro radionice Ivana Pažanina,  klapa Valdibora i Mauro Staraj

Danas vas u Marčani za Petrovu  očekuju gastro radionice Ivana Pažanina,  klapa Valdibora i Mauro Staraj-127998

SRIJEDA, 29. LIPNJA S POČETKOM U 18 SATI
Danas, 29. lipnja povodom Petrove u Marčani održati će se posljednja edukativna gastro radionica "Friška riba svima triba".  Edukativna gastro radionica održat će se ispred dječjeg vrtića Vrtuljak Marčana s početkom u 18:00 sati. Radionicu će održati jedan od najboljih kuhara na našim prostorima, Ivan Pažanin i Dragan Jovanović koji je sa svojom suprugom Vericom javnosti postao poznat kao finalist kulinarskog Gastro showa “Tri, dva, jedan, kuhaj!”. Njihova ukusna jela imali ste prilike kušati i na ovogodišnjem pulskom adventu.

Posjetitelji će osim u ukusnoj hrani moći uživati i u glazbi klape Valdibora.

Svrha projekta je povećanje svijesti o važnosti konzumacije lokalne ribe i ribljih proizvoda među djecom i lokalnim stanovništvom s područja Općine Marčana. Projekt doprinosi realizaciji cilja 1. LRSR FLAGa „ISTARSKA BATANA“ a nastaje temeljem identificirane potrebe djece u Dječjem vrtiću Vrtuljak Marčana, osnovne škole Marčana te općine Marčana. Nositelji projekta su dječji vrtić Vrtuljak Marčana, Općina Marčana i OŠ Marčana. 

Nakon gastro radionice i klape Valdibora, posjetitelje će u večernjim satima na placi zabavljati Mauro Staraj & La Banda.

(S.V.)