Filip Zoričić odgovorio na napade Možemo! Pula

Filip Zoričić odgovorio na napade Možemo! Pula-127101

DOSTA SKRIVANJA! AKO SE ŽELITE POZIVATI NA GRAĐANE, IZAĐITE NA IZBORE ILI PUSTITE PULU DA IDE NAPRIJED
Nakon što su ga danas u svom priopćenju napali iz političke platforme Možemo! Pula, Filip Zoričić im je odgovorio na svom facebook profilu. Njegov odgovor u cijelsoti prenosimo:

"Gospođe i gospoda koja su svih ovih godina bila u prilici djelovati, ali su hrabro šutjeli, kažu da sam sad kriv i za privatizaciju devedesetih, kad sam imao deset godina, dok su oni imali malo više. (slika ispod)
 
Lažu i da sam ja odgovoran za donošenje i izmjene planova u prostoru Lungomare 2012. i 2015., dok sam učio djecu o revoluciji (slika ispod), a oni su bili na sisi IDS-a i pravili se nevješti.


 
Sad kad su stvari nikad transparentnije i poštenije ste glasni, ali Puležanima ste nebitni.

Izabran sam za gradonačelnika da Pula ide naprijed, a ne da se sve konzervira i zaustavi svaka pomisao o novom i drugačijem.

Nemamo mogućnost nacionalizirati privatnu imovinu niti se vraćati u 1941. ili 1945. kako bi možda neki od vas htjeli.

Dužni smo poštivati zakone i prostorne planove pa i one koje nismo mi izglasali i tražiti od drugih koji tu žive i posluju da postupaju u skladu s njima.

Gradit ćemo škole, odvodnju, kanalizaciju, ceste, parkinge i podržavati dobre projekte za Pulu, ma čiji to projekti bili.

U Istri svak svakoga zna. Ja nemam skrivenu imovinu, bogata nasljedstva, kuću za odmor, sponzore ili mentore, kao mnogi koji su se bavili i bave se politikom u ovim krajevima. Jedan čovjek, imenom i prezimenom, sa svojim prijateljima, poznanicima i sugrađanima koji su rekli dosta.
 
Vi ste odabrali biti kočnica i destrukcija, no srećom nebitni ste. Ako želite predstavljati većinu u Puli izađite na izbore. Možete odmah ili ste procijenili da ne možete (!) pa ćete i dalje vikati u prazno? Kako god bilo, Pula ide naprijed."

(DV/foto iz teksta privatna arhiva F.Z.)