Filip Zoričić: “Na stadionu uskoro nova ograda, novi semafor i novi travnjak”

Filip Zoričić: “Na stadionu uskoro nova ograda, novi semafor i novi travnjak”-143977

PRVI RADOVI KREĆU ZA 15-AK DANA
Gradonačelnik grada Pule, Filip Zoričić, danas je putem svog Facebook profila objavio vijest o početku kako će stadion Drosina napokon krenuti sa potrebnim transformacijama. U svom postu istaknuo je planove za postavljanje nove ograde, semafora i travnjaka na stadionu. Prve promjene očekuju se za otprilike 15 dana, odnosno nakon derbija s Rijekom, kada će se zamijeniti ograde duž juga, sjevera i istoka. Prema neslužbenim informacijama, za novi semafor Grad je izdvojio 40 tisuća eura, a postavit će ga tek na kraju sezone. Što se tiče zamjene travnjaka, potrebno je čekati rebalans proračuna, u kojem će biti izdvojeno 300 tisuća eura. Točan datum postavljanja travnjaka još nije poznat.

"Na stadionu uskoro nova ograda, novi semafor i novi travnjak. Ovaj tjedan objavljeno je prethodno savjetovanje za novi travnjak na stadionu (podsjećam: 2018. montiran je hibridni travnjak). Nakon pet dana javnog savjetovanja, objavljujemo javni poziv. 

Nakon provedene nabave, sklapanje Ugovora za zamjenu LED displaya je u postupku, zamjena će biti izvršena do 15. lipnja.

Izvođač za zamjenu ograda sjeverne, istočne i južne tribine prošli je utorak „uveden u posao“, s rokom izvođenja radova od 60 dana.

Podsjećam da smo početkom 2023. zamijenili umjetnu travu na pomoćnim terenima Drosine.

Hvala svima na strpljenju!", poručio je gradonačelnik.

(S.V.)