Dj zvijezda Fedde Le Grand u velikom stilu zatvorio Umag Music Nights

Dj zvijezda Fedde Le Grand u velikom stilu zatvorio Umag Music Nights-129099

GLAZBENI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE
Glazbeni spektakl za pamćenje na Umag Music Nights priredio je jedan od vodećih DJ-a današnjice Fedde Le Grand. Prepuna Dance Arena i ove je večeri bila jedan od najveselijih plesnih podija na svijetu. Nizozemska zvijezda dobitnik je brojnih nagrada, a za svoje setove od 2007. godine konstantno je nagrađen mjestom u top 40 najboljih DJ-eva svijeta. U Dance Areni svirao je neke od svojih najvećih hitova među kojima je i Put Your Hands Up 4 Detroit.

„Ovo je bio jedan od najboljih provoda. U Hrvatskoj smo prvi puta i nismo očekivali da će za vrijeme našeg boravka ovdje nastupiti naš omiljeni DJ Fedde le Grand!“ – izjavila je Sandra iz Nizozemske.

Vikend je otvorila glazbeno – plesna atrakcija s Ibize Vida Loca. Unatoč kiši koja je ohladila zagrijani Umag, zarazna glazba ovih mladih ljudi rasplesanu Dance Arenu držala je na okupu. Slike s Umag Music Nights od proteklih dana šalju poruku izvrsne energije. Ona se pokazala kao sadržaj koji je 32. Plava Laguna Croatia Open Umag itekako oplemenio.

(REX/Foto: Plava Laguna Croatia Open Umag)