Dizajnerica Martina Herak spremna je za svoj 2.London Fashion Week

Dizajnerica Martina Herak spremna je za svoj 2.London Fashion Week-65412

21. VELJAČE PREDSTAVLJA JESENSKO-ZIMSKU KOLEKCIJU
Martina Herak, modna dizajnerica iz Poreča, no već godinama sa zagrebačkom adresom, sve je uspješnija i vrijednija mlada poduzetnica. Martina će uskoro ponovno živjeti svoj modni san - naime, na poziv organizatora, 21. veljače će po drugi puta sudjelovati na London Fashion Weeku i predstaviti dio svoje jesensko-zimske kolekcije, sezona 2016/17.

Prvi se puta Martina u Londonu predstavila u rujnu 2015-te godine , a vratila se puna dojmova i novih poslovnih prilika.
Njezina je inspiracija, kaže, uvijek igra krojevima i materijalima, a ovoga je puta kao "bazu" odabrala  tzv.denver plavu koju je kombinirala s crnom bojom a umjetne materijale s pamukom.

Svoj drugi nastup na London Fashion Weeku smatra velikim uspjehom ali i izazovom; londonska je organizacija odlična, a dobrim kritikama proslogodisnjeg nastupa osigurala si je ovogodisnji ponovni nastup. Inače, modnu je godinu Herak zapocela sa nastupom na Sposa newsu u Puli, a ovoga proljeca planira samostalnu modnu reviju. Puno uspjeha Martina!  (J. Vitasović )