Dimensions i Outlook mjenjaju i grad i termine

Dimensions i Outlook mjenjaju i grad i termine-100736

IZ PULE FESTIVALI SELE U ŠIBENIK I TO U ŠPICU SEZONE
Kako su sami organizatori na facebook stranicama objavili Dimensions i Outlook festivali mjenjaju i grad i termine, a Outlook i koncepciju. Iz Pule se festivali sele u Šibenik, a u svojoj objavi Pozitivan ritam je napisao:

"Nakon nezaboravnog desetljeća provedenog na nevjerovatnoj Tvrđavi Punta Christo pokraj Pule, Dimensions Festival i Outlook Festival plove prema jugu, u središnju Dalmaciju. Periodi održavanja festivala također su se promijenili i to za sam vrhunac ljetne sezone, od kraja srpnja do sredine kolovoza. Prva imena koja će nastupiti biti će objavljena uskoro, kao i početak prodaje prvih regionalnih ulaznica tzv. ranograbilica.

Festivali će se odvijati na tri lokacije: na zadivljujućoj Tvrđavi svetog Mihovila, izgrađenoj na litici iznad središta grada Šibenika, zatim, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta u Tisnom te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella, gdje će nezaboravne cjelonoćne zabave biti pogonjene moćnim Sinai Sound Systemom.

Za Outlook festival je također otkrivena i promjena u nazivu i konceptu, pa smo tako dobili Outlook Origins, novo ime koje obećava povratak izvornim korijenima i temeljima na kojima je izgrađeno najveće svjetsko slavlje sound system kulture.

Outlook Origins će se događati od 30. srpnja do 4. kolovoza, dok će Dimensions uslijediti nakon toga, od 13. do 18. kolovoza.

Oba događaja pokrenula su nova, uzbudljiva poglavlja u svojim pričama, koja će se iduće godine odigrati u izrazito intimnom okruženju."

(rex)