DANKÜCHEN vam donosi savršeno rješenje za novu kuhinju

DANKÜCHEN vam donosi savršeno rješenje za novu kuhinju-112763

AKCIJA:  3+1 Whirlpool
Kvalitetu i modernu tehničku profinjenost DANKÜCHEN kuhinja prepoznaje više od milijun zadovoljnih korisnika diljem Europe. Ovo obiteljsko poduzeće iz Linza, s tradicijom od čak 57 godina, priznato je kao vodeći proizvođač kuhinjskog namještaja u Austriji. Vrhunske DANKÜCHEN kuhinje po mjeri možete pronaći i u Puli, u ekskluzivnom studiju na Verudi. Već na prvi pogled jasno je da se radi o kuhinjama besprijekornog dizajna i kvalitete, no posebno nas je oduševila oprema i način kako se kuhinjski prostor iskorištava.

Savršeno rješenje za vašu novu kuhinju
Ne propustite posebnu ponudu kuhinje s Whirlpool aparatima po akcijskoj cijeni. Cjelovito rješenje za opremanje vaše nove kuhinje iz snova nikad nije bilo lakše.

DANKÜCHEN i Whirlpool akcija

  • DANKÜCHEN vam poklanja električni uređaj po izboru
  • Kuhinja po mjeri uz popuste do čak 55%
  • Besplatno savjetovanje i 3D projektiranje
  • Besplatna izmjera prostora, dostava i montaža
     

Kako do besplatnog električnog uređaja po izboru?
Prilikom kupnje kuhinje projektirane od 4. 12. do 21. 12. 2020. za koju je uplaćena akontacija i kupnjom tri električna uređaja iz Whirlpool seta (HLADNJAK ART 6711/A++ SF, INDUKCIJSKA PLOČA ACM 918 BA, PEĆNICA AKZ9 6270 IX, PERILICA POSUĐA WIC 3C23 PEF) kupac na poklon dobiva uređaj po izboru. Minimalna vrijednost drvenog dijela kuhinje mora biti 29.999,00 kn.  Akcija vrijedi samo u DANKÜCHEN studiju u Puli na Verudi, Krležina 1.

Posjetite Dankuchen studio u Puli na adresi Krležina ulica 1 u radnom vremenu od :
Ponedjeljak - Petak 09:00 – 20:00 sati
Subota 9:00 – 13:00 sati

(rex)