Dani otvorenih vrata Triatlon kluba Pula 2021.

Dani otvorenih vrata Triatlon kluba Pula 2021.-122529

OD 22. STUDENOG DO 22. PROSINCA 2021.
Triatlon klub Pula poziva sve zainteresirane, koji se želi baviti sportom ili rekreacijom, na Dane otvorenih vrata. Od 22. studenog do 22. prosinca 2021. godine Triatlon klub Pula održat će besplatne treninge upoznavanja s ovim brzorastućim sportom koji je sve popularniji među mlađom i starijom populacijom.

Ukoliko imate želju da vaše dijete nauči plivati, voziti bicikl i pravilno trčati – Triatlon klub Pula je pravi izbor za vas! Ukoliko roditelji žele sudjelovati i naučiti vještine iz triatlona te kao sportaš ili rekreativac unaprijediti svoje zdravlje vođenim treninzima koji su prilagođeni trenutnim sposobnostima – Triatlon klub Pula je opet pravi izbor za vas! Ukoliko ste ipak već sportaš koji želi biti još spremniji za gradsku, županijsku ligu trčanja, za plivačke maratone, biciklističke utrke ili pak želite postati sudionik trke koji je uspješno završio Ironman utrku – Triatlon klub Pula će vam kroz treninge omogućiti da to uspješno savladate.

Ono što je vrlo važno naglasiti, u TK Pula treninzi djece i odraslih usklađeni su, odnosno u isto vrijeme održavaju se treninzi djece i odraslih. Trenirajući istovremeno kad i djeca, korisno koristite vrijeme za održavanje zdravlja, forme, pripremu za buduće ciljeve ili samo za rekreaciju.

Možete se priključiti i sudjelovati onoliko koliko želite. Treneri će se informirati o vašim trenutnim sposobnostima i prilagoditi treninge kako bi uvidjeli čari ovog sporta. Naravno, poželjno bi bilo, ali ne i nužno, da isprobate sva tri treninga – za bicikl, trčanje i plivanje kako bi stekli cjelokupan dojam ovog sporta. Moguće je sudjelovati na treninzima samo one discipline koja vas trenutno interesira.
Treninzi u klubu razvijaju motoričke, kondicijske i koordinacijske sposobnosti do tih mjera da jednog dana možete sudjelovati na Ironman natjecanjima.

Više o Danima otvorenih vrata Triatlon kluba Pula pronađite na poveznici: http://www.triatlonpula.hr/vijesti/dani-otvorenih-vrata-triatlon-kluba-pula-2021/

(REX)