Bogat program 14. Tjedna psihologije u Istri

Bogat program 14. Tjedna psihologije u Istri-114596

OD 15. DO 21. VELJAČE 2021.
Ovogodišnji 14. Tjedan psihologije u Istri koji će se održati od 15. do 21. veljače 2021. različitim
događanjima i aktivnostima kolega psihologa i psihologinja diljem naše zemlje, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva.

S obzirom na okolnosti pandemije bolesti COVID-19 u kojima se trenutno nalazimo, velik broj aktivnosti ovogodišnjeg Tjedna psihologije će se održati virtualno. Zadnjih mjeseci, građanke i građani naše zemlje nisu pogođeni "samo" pandemijom, već su mnogi pogođeni i razornim potresom. Imajući to na umu, slogan ovogodišnjeg Tjedna psihologije je – Čuvajmo (mentalno) zdravlje!

Društvu psihologa Istre je iznimna čast najaviti čak 57 različitih aktivnosti u 6 dana, koje su prijavljene u Istarskoj županiji. To su razne radionice, predavanja, individualni razgovori, predstavljanja knjiga, ali i mnogi članci u novinama te nastupi na radijskim postajama.

Očekuje nas:

- 31 online aktivnost
- 12 aktivnosti uživo
- 14 medijskih nastupa i objava

te online nagradni natječaj na Facebook stranici Društva psihologa Istre i premijera videospota kojeg su snimile članice Društva i koji će se objaviti na društvenim stranicama (Facebook i Instagram).

Aktivnosti uživo održat će se u Rovinju, Balama, Kanfanaru, Marčani, Juršićima, Labinu, Pazinu, Vrsaru, Poreču i Puli. Uključili su se psiholozi i psihologinje koji žive i rade u raznim dijelovima Županije: Umag, Pula, Rovinj, Bale, Kanfanar, Pazin, Buje, Medulin, Juršići, Marčana, Vrsar i Poreč.

U Tjednu psihologije uključeni su i članovi i članice Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju sa svojim online aktivnostima na 10. konferenciji "Psihologija za gospodarstvenike" - "Kako zajedno prevladati izazove?" te Sekcije predškolskih psihologa Društva psihologa Istre sa svojim svakodnevnim člancima u Glasu Istre.

U ovogodišnji 14. Tjedna psihologije u Istri uvest će nas online okrugli stol "Što radi psiholog / psihologinja?" u organizaciji Društva psihologa Istre, koji će se održati 15. veljače 2021. u 18 sati putem Zoom platforme, a u kojem će se predstaviti 5 psihologinja i 1 psiholog.

Prijave su moguće do 14. veljače putem ove poveznice: [url=https://forms.gle/PFSntHnfAzqPRQhw6]https://forms.gle/PFSntHnfAzqPRQhw6[/url]

(rex)