Blagojević: “Potrudit ćemo se završiti sezonu na najbolji mogući način, pobjedom!”

Blagojević: “Potrudit ćemo se završiti sezonu na najbolji mogući način, pobjedom!”-136870

NAJAVA UTAKMICE ISTRE 1961 I SLAVEN BELUPA
U subotu će nogometni klub Istra 1961 zatvoriti ovogodišnju sezonu domaćom utakmicom protiv Slaven Belupa. Ovaj susret predstavlja veliku priliku za Istru da ostvari svoj najbolji plasman u povijesti HNL-a.

Do sada su se Istra i Slaven Belupo susreli tri puta ove sezone. Prvi susret, odigran na gradskom stadionu u Koprivnici, završio je rezultatom 3:0 u korist Istre. Drugi susret bio je bez golova, dok je Slaven Belupo slavio u trećem susretu s rezultatom 2:0. Ovi rezultati ukazuju na izjednačenost ekipa, što čini ovu utakmicu još zanimljivijom.

Na današnjoj konferenciji za medije, trener Istre Gonzalo Garcia i igrač Slavko Blagojević iznijeli su svoje stavove i očekivanja uoči ključnog susreta. Trener Garcia je izjavio: "Pred nama je zadnja utakmica sezone protiv momčadi Slaven Belupa. Za nas je ovo bila jako dobra sezona, kao i za njih, zato nas očekuje jedna kvalitetna i zanimljiva utakmica. Očekujem da će ekipa Slavena od početka pritisnuti, da će biti agresivni, braniti se i pokušati voditi igru, što im je prošli put i uspjelo jer su pobijedili na kraju, ali sad mislim da su drugačije okolnosti. No, mi smo spremni na sve. Cilj utakmice nam je naravno pobijediti, kao i svaki put, to je naš mentalitet. Želimo zadržati trenutačnu 5. poziciju!"

S druge strane, igrač Slavko Blagojević istaknuo je: "Ove sezone smo stvarno napravili fantastičan posao, iako nisam igrao puno zbog ozljede, uživao sam tijekom cijele sezone. Ponosan sam na dečke, imamo sjajne igrače i širok kadar. Bio sam tu za ekipu, bio sam im podrška i cilj mi je bio da im svojim iskustvom pomognem što više mogu. Sutra je zadnja utakmica, koju moramo shvatiti ozbiljno i prenijet cijelu ovu sezonu na tu utakmicu. Želimo ju završiti na najbolji mogući način, s pobjedom."

Utakmica će se odigrati na Drosini s početkom u 16:30 sati a navijači su pozvani da podrže svoju momčad u posljednjem susretu sezone. 

(Sara Vranek)