Besplatan sat joge u Peroju

Besplatan sat joge u Peroju-128915

JOGA NA MARTULINI / 30.07.2022. U 8 SATI UJUTRO / U SLUČAJU KIŠE PREBACUJE SE NA NEDJELJU 31.07.
Nakon mnogobrojnih upita koje su dobili povodom organiziranja besplatnog sata joge u Parku kažuna, ponovo s instruktoricom Ivonom Medić Nikolić, Turistička zajednica grada Vodnajna organizira besplatan sat joge, ovoga puta u Peroju, na plaži Martulina.

Na Rtu Mertulin, današnjoj plaži Martulina, za vrijeme prvog svjetskog rata postavljena je protupodmornička zaštita u vidu čelične mreže ili užeta koja je štitila sjeverni ulaz u Fažanski kanal.

Da se nalazite na Martulini znati ćete po ostacima austrougarskog mola koji viri iz mora. Do plaže Martulina možete doći pješke iz uvale Portić ili autom kroz Peroj slijedeći upute za plažu.

 

Sat joge započeti će u osam sati ujutro vježbama disanja i kratkom meditacijom. Sat će biti prilagođen svim uzrastima pa tako i početnicima. Cilj sata je provesti ugodno i zabavno zajedničko vrijeme u zdravom okruženju te približiti praksu yoge svima onima s malo ili nikakvim prethodnim iskustvom.

Certificirana instruktorica joge Ivona Medić Nikolić diplomirala je i suvremeni ples u Budimpešti pri Akademiji za suvremeni ples te se kroz svoj rad oslanja na cjelovit pristup tijelu i pokretu s naglaskom na intuitivnu kretnju te poticanje zdravih tjelesnih obrazaca za svakodnevni život. 

Napomena: potrebno je donijeti vlastitu prostirku ili ručnik, bočicu vode te se obući u odjeću ugodnu za kretanje. Prijave nisu potrebne. Za sve informacije i pitanja zainteresirani se mogu obratiti Turističkoj zajednici grada Vodnjana osobno, telefonski ili putem maila.

(DV)