Barbanci na sajmu turizma u Sloveniji

Barbanci na sajmu turizma u Sloveniji-94407

SAJAM TURIZMA U LJUBLJANI „NATOUR ALPE-ADRIA“
I ove godine se bogata barbanska turistička ponuda ima čast predstaviti na najvećem slovenskom turističkom sajmu koji promiče zeleni i aktivni turizam Natour Alpe-Adria. Sajam se održava se u Ljubljani od 29.1. do 2.2. 2019. godine već jubilarnu 30 godinu.  

Među stotinjak izlagača iz čitave Europe pažnju plijeni izložbeni prostor Istra outdoor experience, odnosno bogata ponuda aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno-gastro, bike staze, pješačke staze, maslinova ulja i vina te prezentirati i prikazati u najljepšem svijetlu sve čari koje pruža Barbanština i Istra. Već prvog dana sajma posjećenost štanda bila je iznad očekivanja, tako su njihov štand posjetili Ministar turizma Gari Cappelli te pročelnica turizma Istarske županije Nada Prodan Mraković.

Na ovom velikom sajmu svoju ponudu predstavljaju turistička agencija Istra Adventure, Ranch Barba Tone, Glavani park, Konoba Vorichi, Camp Dvor, Pedalistra, agropansion Bratulići, OPG Marko Radola i OPG Edi Radola s maslinovim uljima i vinima. Ista ekipa će ovu bogatu  turističku ponudu predstaviti također na nadolazećem turističkom sajmu „Place2Go“ koji se održava u razdoblju od 15. do 17. ožujka 2019. godine u Zagrebu.

Nastup na sajmu podržan je i pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Istarske županije i Turističke zajednice Općine Barban.

(rex)