Baby Lasagna, mladi istarski glazbenik nastavlja oduševljavati Hrvatsku i Europu

Baby Lasagna, mladi istarski glazbenik nastavlja oduševljavati Hrvatsku i Europu-143067

SPOT ZA HIT PJESMU 'RIM TIM TAGI DIM' SNIMIO U SVOJOJ ISTRI
Mladi istarski glazbenik Marko Purišić, javnosti poznatiji kao Baby Lasagna, jučer je objavio spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim'. Umažanin je spot snimio u rodnoj Istri, obučen u narodnu nošnju, okružen lokalnim stanovništvom i domaćim životinjama, a u potrazi za boljim životom napušta selo te odlazi u strani svijet.

Marko Purišić iz Umaga, profesionalno poznat kao Baby Lasagna, hrvatski je pjevač, tekstopisac i glazbeni producent. Iako je uskočio kao rezerva nakon što je Zsa Zsa odustala, preko noći je postao najveći ovogodišnji favorit Dore. Tako se mladom glazbeniku iz Umaga iznenada promijenio život, a spot pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' je u nešto više od 24 sata skupio 267 tisuća pregleda i 11 tisuća lajkova.

"Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota – režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna suradnja s Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj cjelokupni tim i ja ponosi, a nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu, kao i mi. Volio bih se zahvaliti statistima, folklornom društvu Umaga, upravi grada Umaga i ostalim suradnicima koji su mi omogućili da video spotom prenesem emocije" – rekao je Baby Lasagna.

'HRVATSKA, OVO VAM JE PRILIKA KOJA SE PRUŽA JEDNOM U ŽIVOTU. ISKORISTITE JE'

"Ovo je ESC pobjednički materijal. Molim te Hrvatska, nemoj zabrljati", "Pošaljite ovu pjesmu i 2025. gledamo Euroviziju u Zagrebu", "Činjenica da je ovo bila rezervna pjesma je šokantna i za nepovjerovat...", "Ovo je karta za prvu pobjedu Hrvatske na Euroviziji. Marko je genije i ova pjesma je nevjerojatna na svim razinama" - ovo su samo neki od gotovo 2 tisuće komentara koje možete pronaći ispod spota njegove pjesme.

Baby Lasagna nije osvojio samo srca domaće, već i europske publike, a sudeći po komentarima, sakupio je velik broj ljudi koji s nestrpljenjem očekuju njegov nastup na Dori, a onda i Euroviziji. Baby Lasagna nastupa u petak, 22. veljače, u drugom dijelu polufinalne večeri, a u nedjelju je finale Dore.

(REX, I.I./ Foto: Baby Lasagna Instagram)