Auto Benussi Select Cars: Odaberite kvalitetu i kupite automobil na Super Select Suboti

Auto Benussi Select Cars: Odaberite kvalitetu i kupite automobil na Super Select Suboti-143059

POSJETITE IH OVU SUBOTU 24.2.  I ISKORISTITE POGODNOSTI
U Auto Benussi Select Cars razumijemo vašu želju za vrhunskim vozilom, a da pritom uštedite. Od siječnja su uveli  ponudu Super Select Subotu, posebnu subotu kada na kupovinu rabljenog vozila možete ostvariti dodatne pogodnosti. Ponudu koja mijenja pravila igre i donosi odličnu vrijednost za vaš novac, pogledajte na linku te nas posjetite ovu subotu, 24. veljače u jednom od njihovih prodajnih centara:

  • Auto Benussi, V. Škorpika 32, Zagreb
  • Auto Benussi, Industrijska 2/D, Pula
  • Auto Benussi, Mutilska 60, Pula

Svi klijenti koji kupe rabljeni automobil imat će pravo na niz iznimnih pogodnosti, uključujući:

  • Besplatnu osnovnu policu osiguranja vozila
  • Kompletnu registraciju automobila (usluga uključuje tehnički pregled vozila i registraciju na tehničkoj stanici po sistemu “ključ u ruke”)
  • Besplatan prvi servis nakon godinu dana ili do 20.000 km u jednom od Auto Benussi prodajno - servisnih centara 

Ova jedinstvena ponuda samo je dio predanosti Auto Benussi Select Cars u pružanju neusporedive izvrsnosti i vrijednosti kupcima. Ponuda i pogodnosti vrijede posljednje subote u mjesecu na određenu ponudu vozila te istaknute pogodnosti vrijede samo taj dan na točno određena vozila.

Benussi Select Cars širinom svoje ponude obuhvaća preko 30 top brendova iz automobilske industrije, a bilo da ste obožavatelj pouzdanog Renault Meganea, elegantne i sportske Mazdine linije, robusnosti Land Rovera, elegancije Jaguara ili Opelovog dizajna bez premca, oni imaju automobil koji tražite. 

Mlada vozila, provjerene povijesti i uredno servisirana čekaju vas na lokacijama u Zagrebu i Puli. Uštedite kupovinom rabljenog vozila u Auto Benussi Select Cars, a za više informacija i pregled impresivnog izbora rabljenih automobila, posjetite njihovu web stranicu na  www.autobenussi.hr ili ih kontaktirajte na mail rabljena@autobenussi.hr ili na niže brojeve:

(REX/PP)