Adria Summer Festival samo što nije počeo!

Adria Summer Festival samo što nije počeo!-129238

SERGEJ ĆETKOVIĆ / TONY CETINSKI / S.A.R.S. / BAJAGA & INSTRUKTORI 06. I 07. KOLOVOZA, PULSKA ARENA, 21 SAT
Ovog vas vikenda očekuje glazbeni spektakl za domaću publiku i za sve one koji su se u ovoj korona krizi zaželjeli velikih koncerata. Trenutno neka od najtraženijih glazbenih imena u regiji nastupit će pod imenom Adria Summer Festivala na prekrasnoj pozornici pulske Arene. 

Subota, 06.08. bit će obilježena baladama dvojice miljenika ženske publike, Sergeja Ćetkovića i Tonya Cetinskog. Večer posvećenu ljubavi otvorit će Sergej Ćetković koji će se po prvi puta predstaviti publici u pulskoj Areni, a nakon njega pozornicu preuzima Tony Cetinski. 

Nedjelja, 07.08. rezervirana je za nešto brže ritmove uz hitove S.A.R.S.a koji će uvesti publiku u drugu večer festivala te Bajage i Instruktora s kojima će se završiti ovogodišnje festivalsko izdanje Adria Summer Festivala.

Za sve one koji ulaznice žele kupiti danas i sutra kratka napomena o radnom vremenu blagajne!
⭐Subota, 06.08. - Sergej Ćetković & Tony Cetinski
Prodaja ulaznica na blagajni ispred Arene
Od 12.00 do 24.00 sata
⭐Nedjelja, 07.08. - SARS & Bajaga i Instruktori
Prodaja ulaznica na blagajni ispred Arene
Od 14.00 do 24.00 sata 

Ono što je za istaknuti je da već tradicionalno Adria Summer Festival dio sredstava od ulaznica izdvaja za humanitarne svrhe pa će tako i ove godine od svake ulaznice 5 kn ići u humanitarni fond iz kojeg će se nakon festivala u dogovoru s Gradom Pulom donirati udruge koje pomažu najugroženijima.

Koncerti će započeti u 21 sat te organizatori upućuju poziv svim posjetiteljima da dođu na vrijeme. Obzirom na velik broj prodanih ulaznica mole se svi koji dolaze automobilima da parking potraže van samog centra grada (preporuka parkiralište Mandrać) kako bi se izbjegle dodatne gužve.

Ne propustite ovaj vikend u Areni!

(Hana R.)