140 natjecatelja istrčalo jednu od najljepših utrka u Hrvatskoj

140 natjecatelja istrčalo jednu od najljepših utrka u Hrvatskoj-100710

LIDL RUN FEST POREČ
Atraktivna utrka u Poreču oduševila je 140 trkačica i trkača iz 9 zemalja. Natjecatelji su imali priliku proći jednom od najljepših trkaćih staza na 5 i 10 km. Utrka je započela ispred predivne sportske dvorane Žatika te se nastavilo trčati laganom nizbrdicom u sam centar Poreča, vanjskim obrubom poluotoka trkači su uživali prolazeći dijelom ostataka kamenih ploča iz antičkog Rima. U sklopu svoje krovne kampanje #aktivnikrozgodinu, Lidl je ove godine sponzor 10 Run Croatia utrka na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske.
 
Organizacija utrke Lidl Run Fest Poreč na 5 i 10 km te dječja utrka na 200 metara pokazala se još jednom kao uspješan sportski događaj koji je okupio više od 140 zaljubljenika u sport. Pobjednik utrke Lidl Run Fest Poreč na 10 km je Siniša Resanović, dok je u ženskoj konkurenciji pobijedila Inga Jurić. Na utrci 5 km, pobjednik je Amel Dizdarević, a pobjednica Veronika Erlić. Sudionici i gledatelji ovogodišnje utrke imali su priliku uživati u netaknutoj istarskoj prirodi, još jednoj posebnosti ove nesvakidašnje utrke.
 
Lidl Hrvatska poznat je po tome da podržava i potiče sport i zdravi način života, kako interno među svojim zaposlenicima, tako i putem brojnih javnih programa koje podupire. Ne čudi tako partnerstvo Lidla s tvrtkom Run Croatia, u javnosti poznatoj po svojoj predanosti promociji sporta. Trkači će i ove godine trčati kroz neke od najljepših lokacija diljem Lijepe Naše - od Zagreba, preko Gorskog Kotara i Istre, pa duž obale i otoka sve do južne Dalmacije.  
 
Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavat će se od travnja pa sve do prosinca, i to na prekrasnim otočkim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te Općina Križ i Ravna Gora. Svi koji se žele prijaviti na neku od utrka, to mogu učiniti na idućem linku: [url=https://runcroatia.hr/]https://runcroatia.hr/[/url]

(REX)