Zima u jesenskom izdanju

IZNADPROSJEČNO TOPLI DANI
Iako se nalazimo u prosječno najhladnijem dijelu godine, idući dani će biti netipični za zimu, a više sličniji jeseni. Prema meteorolozima, prevladavat će pretežno oblačno, ali uz dulja sunčana razdoblja. Dominirati će južni vjetar zbog kojeg će biti toplo za ovo doba godine. Napominju kako prava južina tek stiže za vikend.

Današnji dan će prevladavati pretežno oblačno vrijeme, u noći i ujutro uz mogućnost mjestimične slabe kiše, a u gorju snijega. Danju će se vrijeme postupno smiriti uz dulja sunčana razdoblja. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 2 do 7 °C, dnevne vrijednosti između 10 i 13 °C.

Srijeda donosi djelomice sunčano vrijeme, u gorju uz mogućnost slabih oborina. Puhat će slab do umjeren, u gorju jak jugozapadnjak, navečer će postupno oslabiti. Jutarnje temperature zraka od -3 do 5 °C, dnevne vrijednosti između 11 i 14 °C.

U četvrtak toplije - pretežno oblačno i toplo vrijeme. Puhat će slabo do umjereno jugo. Jutarnje temperature zraka od -3 do 5 °C, dnevne vrijednosti između 9 i 13 °C.

Vikend će biti još topliji uz mogućnost slabe kiše, iskoristite ga za kraće putovanje, kupovinu ili šetnje, kave, druženja… (Izvor: IstraMet/foto arhiva)

Facebook komentari