ŽK Pula poziva na besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga

NACIONALNA TURNEJA
Google je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom, u sklopu projekta „Digitalna garaža“, pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogao maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu.Tijekom sljedeća tri mjeseca u više od 15 gradova diljem Hrvatske organizirat će se digitalne radionice pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore. 

Radionica u Puli, održat će se u HGK Županijskoj komori Pula 23. studenog u 10 sati. 
Naziv radionice jest „Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja“, a njezin je cilj polaznicima pružiti praktična znanja i vještine kako bi što efikasnije iskoristili internet u svom poslovanju. Predavači su stručnjaci za internetsko poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja.
Ovo je prilika za poduzetnike za osnaživanje njihovih digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju. Naime, uz pomoć digitalnog marketinga, moguće je stvoriti nove kanale prodaje i doći do novih kupaca ili korisnika. 
Broj sudionika je ograničen, te je potrebna prethodna prijava. Dodatne informacije dostupne su na: http://www.hgk.hr/zupanijska-komora-pula/zk-pula-poziva-na-radionicu-digitalna-garaza-pokreni-digitalnu-transformaciju-svojeg-poslovanja-najava REX

Facebook komentari