Živo je na gradilištu OB Pula

U ČETVRTAK ČELNICI BOLNICE I ŽUPANIJE OBILAZE GRADILIŠTE
Građani Pule sa velikom znatiželjom i još većim očekivanjima prolaze kraj gradilišta OB Pula, budno motreći kako napreduju radovi. Kako i ne bi, kada je nova županijska bolnica desetljetni san svih žitelja Istre.

Na gradilištu je uvijek vrlo dinamično i iz tjedna u tjedan, radovi napreduju, bolnica poprima konture i paralelno se vrši unutarnje opremanje prostora. Jučer su stigli paneli i oprema za nove strojarnice, veli  ravnateljica bolnice doc. dr. sc. Irena Hrstić te dodaje da koncem predbožićnog tjedna stiže i oprema za novu sterilizaciju, odnosno, u Puli se očekuje dolazak četiri-pet velikih sterilizatora.

Dio opreme za bolničku kuhinju već je dostavljen, a u zgradi dijagnostike već je i postavljena sva led rasvjeta. Dakle, na gradilištu se bolnice neprestano nešto događa i radovi teku planiranom dinamikom.  Ovoga se tjedna također, u četvrtak održava i redovan sastanak Povjerenstva za gradnju nove bolnice. 
Rukovodstvo OB pula te Istarske županije s kolegama iz Ministarstva zdravstva obići će tada gradilište i upoznati se s najnovijim stanjem pri opremanju i građenju.

(REX/ Marko Zubonja)

Facebook komentari