Zbog jako velikog interesa izložba “Volim povijest” je produljena

IZLOŽBA ĆE SE ODRŽATI SLJEDEĆI TJEDAN OD PONEDJELJKA DO ČETVRTKA
Zbog jako velikog interesa izložba "Volim povijest", koja je otvorena 23.1.u školi Centar u Puli, trajanje će se produljiti za tjedan dana. Održavat će se idući tjedan od ponedjeljka do četvrtka u razdoblju od 9-11h . U Noći muzeja, 31.1.u petak, bit ćemo otvoreni 9-11 ujutro, a navečer 18-23h.

O izložbi :
Radi se o lijepoj i interesantnoj interaktivnoj izložbi Osnovne škole Centar u sklopu projekta "Volim povijest". Zadnju godinu učenici su naporno radili i pritom se izvrsno zabavljali kako bi oživjeli važne povijesne događaje i pokazali svima kako povijest nije bauk.

Cilj je bio probuditi kreativnost učenika škole i približiti im povijest na jedan sasvim drugačiji način, a po viđenom, oni su u tome i uspjeli. Učenici, učiteljice i ostali djelatnici škole zaista su se potrudili kako bi izložba bila što zanimljivija i raznovrsnija.

Na izložbi posjetitelji mogu pogledati kostime gladijatora (od organizatora Dana Antike), viteška odijela (iz udruge Kaštel iz Svetvičenta), kostime iz 19. stoljeća (iz INK Pula) te kostime koje su sami učenici i nastavnici škole izradili. Tijekom današnjeg dana u školi će biti postavljene i instalacije u suradnji s Visualiom.

(REX/FOTO Manuel Angelini)

Facebook komentari