Završnica Festivala Rocks&Stars uz Josipu Lisac

KONCERT JOSIPE LISAC U VINKURANSKOM KAMENOLOMU
Josipa Lisac, glazbena ikona, nepatvorenog umjetničkog izričaja čak je davnih šezdesetih godina prošlog stoljeća zaintrigirala je publiku svojim jedinstvenim artističkim identitetom, a njen album prvijenac Dnevnik jedne ljubavi postao je najbolji rock album hrvatske glazbene. Sve od svog prvog albuma do dana današnjeg za svoj rad je dobivala brojne nagrade i priznanja, a njene se transformacije i umjetničke ekspresije pomno prate.
Kada se proučava njezina karijera i svaki lansirani albumi može se primijetiti, uz vrhunsku profesionalnost, i jedinstvena nota uzvišenosti koja se očituje u svakom detalju, od biranja lirike, suradnika pa sve do vizualne pojavnosti. Istinski je malo hrabrih umjetnika koji će ostati vjerni svom stilu neovisno o komercijalnim trendovima, a upravo Josipa Lisac pripada toj glazbenoj eliti što publika itekako prepoznaje. Kazati da je Josipa Lisac vrhunska glazbenica nije dovoljno jer ona stvara umjetničke vrhunce i vizionarski ukazuje da u kreativnom smislu nema granica, a to čini s posebnim naglaskom na profinjenost.
Glazbom se počela baviti još u djetinjstvu pjevajući u Dječjem Zboru RTV Zagreb. Proučavala je raznovrsne glazbene smjerove, a u svojim prvim nastupima plijenila je pažnju izuzetnim vokalom i svojom osebujnom pojavnošću. Uz to što je priznata glazbenica poznata je i po suradnji sa svjetskim velikanima jazz produkcije, te po filmskim ulogama, u filmu “Wallenberg: A Hero’s Story” i serijalu “Dvanaestorica žigosanih”.
Ulaznice za jedinstven koncert Josipe Lisac koja će nastupiti na najljepšoj prirodnoj pozornici u Hrvatskoj, dostojnoj naše najveće glazbene dive, potražite na eventim.hr ili prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Velika završnica ovogodišnjeg Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane, kulturnog podija Medulinske rivijere, održat će se 17. kolovoza koncertom Josipe Lisac, naše najveće glazbene dive, koji se održava u vinkuranskom kamenolomu s početkom u 21 sat.

Ulaznice za jedinstven koncert Josipe Lisac koja će nastupiti na najljepšoj prirodnoj pozornici u Hrvatskoj, dostojnoj naše najveće glazbene dive, potražite na eventim.hr ili prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Organizatori Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane: Medulinska rivijera i RTL music
Suorganizatori: Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin
Pokrovitelji: Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije
Partneri: HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula - Motor Teh. Auto, Janaf i Hrvatski telekom
Medijski partneri: Radio Medulin FM, RTL, Glas Istre, CMC TV, TV Nova Pula, TV Istra i Radio Koper.


Tijekom koncerta Josipe Lisac uspostavit će se privremena regulacija prometa kako bi se izbjegle moguće poteškoće u prometu.
17. kolovoza u vremenskom periodu od 19 sati do ponoći na području kamenoloma Cave Romane prometovat će se na sljedeći način:

 

- na prometnici ŽC 5178 iz smjera Pješčane Uvale prema Cave Romane prometovat će se jednosmjerno
- na prometnici LC 50175  iz smjera Cave Romane prema Vinkuranu bit će reguliran jednosmjerni promet

 

Mole se svi sugrađani za strpljenje i razumijevanje jer će uspostavljena privremena regulacija prometa olakšati prometni tijek!

(REX)

Facebook komentari