Započinje blagdanski program na pulskoj tržnici

DONOSIMO RASPORED DOGAĐANJA
Od subote počinje bogat program na pulskoj centralnoj tržnici povodom blagdanskog mjeseca. Prosinac na markatu bit će prepun gastronomskih, glazbenih, prodajnih i zabavnih događanja.

Pročitajte što su pripremili organizatori:
'Počinjemo 10. prosinca i završavamo s 31. prosincem, kad vjerujemo da će brojni stanovnici Pule i okolice popiti jutarnju kavicu s prijateljima na markatu ne bi li pozdravili staru 2016.

Za sutra smo vam pripremili bogatu ponudu izlagača koji dolaze iz cijele Istre sa svojim delicijama ili prekrasnim ručnim radovima.
Bit će tu suhomesnatih proizvoda, domaćeg meda, proizvoda od lavande, ukiseljenih i namaza od patliđana, domaćeg soka od mandarina i naranči, čaja od industrijske konoplje, melise  mente, domaćeg maslinovog ulja, ukusne sirove hrane, proizvoda za kuću i ljepotu na bazi lavande, te brojnih drugih delicija. Bit će ovo prigoda da možda pronađete već poklone za najdraže. U ponudi će biti proizvodi od keramike, pletenina, nakit od papira ili modelirane žice, ručno izrađeni sapuni te ostalo.

Dođite i uživajte u raznolikosti boja koje nudi pulska tržnica!'
 
Program u prosincu na markatu je sljedeći:
10.,17., 21.-24. i 28.-31.12. - Mirisi i okusi Istre i HandMade by Markat zajedno  predstavljaju svoje  proizvode
20.-23.12. –Jazz Christmas -  nastupaju Fiorin Jazz feat.Ivona Fabris
24.12. - u velikoj pulskoj padeli pripremaju se delicije za posjetitelje tržnice uz glazbene note  grupe In Vino Veritas te svirku na 1. katu zgrade tržnice,
28.12. – nastupaju Anelidi
29.12. – nastupaju Vesna Nežić Ružić i Duo Magnolija
30.12. - nastupaju Double Dose
31.12. - u velikoj pulskoj padeli pripremaju se delicije za posjetitelje tržnice uz glazbene note  grupe In Vino Veritas te svirku na 1. katu zgrade tržnice,
             izvlačenje dobitnika nagradne igre Glasa Istre.                                                                                                                                          
(rex)

Facebook komentari