Započeo malonogometni turnir ME GUSTA 2020

ODLIČNA PRVA VEČER DONIJELA JE PRVA TRI ČETVRTFINALISTA
Odigrane su utakmice u skupinama A, B i C na malonogometnom turniru Me Gusta 2020, te smo dobili prva 3 četvrtfinalista.

U skupini A je Harlem Trumić više manje očekivano uzeo prvo mjesto, a prava je šteta da je ždrijeb u istu skupinu stavio Jeanette i Harlem Klince, jer su obje ekipe pokazale kvalitetu.
Skupina B bila je najizvjesnija, lanjski osvajači Plavi Put uvjerljivo su odigrali obje utakmice i sa ukupnih 15:1 plasirali se u četvrtfinale. Tu bi mogli i Pingo Adda jer sa 3 boda imaju dobre šanse za biti među dvije najbolje drugoplasirane ekipe.
Skupina C bila je najizjednačenija. Santa Domenica predvođena Valentinom Stepčićem opravdala je ulogu favorita, iako su malo opušteno odigrali drugu utakmicu protiv solidnih Bitangi i princeza, gdje su u jednom trenutku riskirali i prolaz u četvrtfinale. Od Alter Ega pojačanog Emirom Alićem ipak se malo više očekivalo, njihovo treće mjesto u skupini svojevrsno je iznenađenje. Nedešćani su u četvrftfinalu, a minimalne šanse imaju i Bitange i princeze kao drugoplasirani, ali samo dva boda vjerojatno neće biti dovoljna.

Dodajmo da je u polufinalu turnira U9 Iskra savladala Plomin-Potpićan sa 7:1.

Odlične utakmice čekaju nas i danas od 19:00 sati u skupinama D, E i F, a caffe bar ME GUSTA pobrinuo se za odličnu gastro ponudu, tako da ničeg neće faliti na igralištu OŠ Matije Vlačića u Labinu!

(Rex)

Facebook komentari