Započeli radovi u Tomasinijevoj i ulici Veruda

ZAVRŠETAK RADOVA SE OČEKUJE DO POČETKA VELJAČE
Započeli su radovi u Tomasinijevoj ulici i ulici Veruda u svrhu izgradnje građevine energetskog sustava, te će za vrijeme radova biti na snazi privremena regulacija prometa i promijenjeni privremeni vozni red Pulaprometa.

Naime, temeljem zahtjeva HEP – ODS d.o.o. Elektroistra Pula, izdano je odobrenje za izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste i uvođenje privremene regulacije prometa od raskrižja s Ulicom Valsaline do raskrižja s Krležinom ulicom, u svrhu izgradnje građevine energetskog sustava - I FAZA - koja predstavlja izgradnju i polaganje 35 kV kabel TS 110/35/10kV „DOLINKA“ – TS 35/10 kV „PULA ZAPAD“, temeljem građevinske dozvole. Građevinski radovi izvodit će se fazno. Prvi dio od Ulice Valsaline do Tomasinijeve ulice drugi od raskrižja sa Tomasinijevom ulicom te treći od Tomasijenijeve do Krležine ulice, a završetak radova se očekuje početkom veljače.

Od ponedjeljka 07.01.2019. od 12:00 sati zbog zatvaranja križanja Ulice Veruda i Tomasinijeve ulice i preregulacije prometa, autobusi Pulaprometa koji prometuju na linijama 4 (Veli vrh-Valkane-Veli vrh) i 6 (Jadreški-Valkane-Jadreški) voziti će zaobilazno i to Galiotskom ulicom i Ulicom Velog Jože. Stajališta u Tomasinijevoj ulici ispred pošte i marketa autobusi na linijama 4 i 6 neće koristiti do završetka radova.

(REX/foto Manuel Angelini)

Facebook komentari