Za doček Nove godine toplo se obucite uz kape i šalove

VREMENSKA PROGNOZA ZA 30. I 31. PROSINAC 2019.
Danas u Hrvatskoj biti će pretežno sunčano, u unutrašnjosti mjestimice uz umjerenu naoblaku. Vjetar slab, u gorju prijepodne umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka bura, mjestimice s olujnim udarima, prema večeri u slabljenju. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 1 do 5, a na Jadranu od 7 do 10 °C.

Na zadnji dan stare godine biti će djelomice sunčano uz prolazno umjerenu naoblaku. Vjetar slab, u Međimurju i Podravini umjeren jugozapadni, a na otocima sjeverozapadni. Najniža temperatura zraka od -6 do -2, a na Jadranu od 1 do 5 °C. Najviša dnevna uglavnom od 5 do 10, u Dalmaciji i do 12 °C. U novogodišnjoj noći vedro ili malo oblačno, na jugu još umjereno naoblaka. Zapuhat će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a duž obale bura. Temperatura na kopnu uglavnom od -4 do -1, a na moru od 3 do 7 °C.

VRIJEME U ISTRI ZA ZADNJE DANE 2019.

Danas, u ponedjeljak, 30.12., biti će pretežno sunčano, ponegdje uz malu do umjerenu naoblaku. Puhat će slaba do umjerena bura, poslijepodne sjeverozapadni vjetar. More će biti malo, ponegdje do umjereno valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom od 7 do 10 °C.

Na ispraćaju stare godine, u utorak, 31. prosinca 2019. toplo se obucite uz kape i šalove, jer će sutra uvečer temperature biti blizu 0°C. Tijekom dana prevladavati će djelomice sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku visokog tipa. Puhat će slab do umjeren, na otvorenom moru povremeno jak sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od -6 do 4 °C, dnevne vrijednosti između 8 i 12 °C.  

(rex)

Facebook komentari