Vrhunski slavonski kulen i kobasice u ponudi ValFresco Direkta

ONLINE TRGOVINA KOJA NUDI PROIZVODE OBITELJSKIH GOSPODARSTAVA, VINARA, MASLINARA I BROJNIH DRUGIH PROIZVOĐAČA
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ferbežar iz Otoka kraj Vinkovaca diči se svojim slavonskim proizvodima pripremljenima na tradicionalan način uz moderan pristup i tehnologiju. Radi postizanja visoke kvalitete proizvoda, OPG Ferbežar koristi sirovine od mesa crnih slavonskih svinja uzgojenih na imanju uz rub hrastove šume u prirodnim i ekološkim uvjetima. „Kupcima koji odabiru naše proizvode želimo pružiti izvorne okuse Slavonije – pravi slavonski kulen i slavonske kobasice s ekološkim začinima i smanjenim udjelom masti kako bi proizvodi bili kvalitetni i ukusni“, ističe Vlado Ferbežar.

OPG Ferbežar poznat je diljem Hrvatske po kvalitetnom pristupu u uzgoju svinja koristeći ishranu bez kemijskih dodataka. Bogato iskustvo ovog OPG-a u proizvodnji mesnih proizvoda i delikatesa seže još u 1998. godinu, a uspješno predstavlja vrhunske hrvatske proizvode i u inozemstvu. Trenutno broji osam zaposlenika i Valamarov je partner u okviru Valfesco Direkt usluge. Valamar surađuje s dvjestotinjak lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre, Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.
 
OPG FERBEŽAR
•    Više od 20 godina iskustva u proizvodnji mesa i mesnih delikatesa
•    Na imanju se uzgaja 1500 svinja za tov
•    Osam zaposlenika brine o poštivanju visokih standarda u tradicionalnoj slavonskoj proizvodnji mesa

Valamar je u lipnju u Istri pokrenuo svoju novu uslugu Valfresco Direkt - online trgovinu s dostavom koja na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. Najpopularnije jelo iz Valfresco Direkt ponude je žgvacet od boškarina, a u stopu ga slijede i ostali domaći specijaliteti poput maneštre, mariniranog ombola, žminjskog kravljeg sira, domaćeg istarskog jogurta, istarskog tvrdog kravljeg sira i šuga od junećeg mesa. U manje od mjesec dana ostvareno je gotovo 1900 narudžbi. 85% kupaca odabralo je već popularnu Valfresco dostavu, dok 15% kupaca odabire uslugu “takeaway”, odnosno sami preuzimaju kupljene proizvode.

Cjelokupna ponuda Valfresco Direkta dostupna je na stranicama http://www.valfresco.com.

VALFRESCO DIREKT
•    200 lokalnih partnera i OPG dobavljača
•    U manje od mjesec dana ostvareno gotovo 1900  narudžbi
•    Dostava dnevno svježe pripremljenih jela i namirnica svih sedam dana u tjednu
•    Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kuna
•    Jednostavnost naručivanja na http://www.valfresco.com iz udobnosti doma

(REX)

Facebook komentari