Vodnjan uspješno završio još jedan Ex tempore slikarstva za djecu

U ORGANIZACIJI PUČKOG OTVORENOG UČILIŠTA VODNJAN-DIGNANO
Uspješno je završen još jedan Ex tempore slikarstva za djecu, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta „Vodnjan-Dignano“. Manifestacija se ove godine održala po četvrti put, a zadana tema je bila stari ukrasi od kovanog željeza. U izradi crteža je sudjelovalo oko 400 djece predškolskih i školskih ustanova s Vodnjanštine: D.V. „Petar Pan“ Vodnjan, D.V. „Zvončica“, OŠ Vodnjan, OŠ „G. Martinuzzi“ – područna škola Galižana te OŠ Fažana – područni odjel Peroj.

Prošle srijede je u Zajednici Talijana Vodnjan održana dodjela nagrada, te je ravnatelj Učilišta, Sandro Manzin, otvorio izložbu, koja će se u Galeriji „Loggia“ ZT-a moći posjetiti do 18.10.2017., u jutarnjim satima od 10 do 12, te u večernjim satima od 18 do 20. Radovi djece s područja Galižane bit će izloženi u lokalnoj Zajednici Talijana „A. Capolicchio“, dok će se radovi djece iz Peroja moći razgledati u prostorima Društva crnogorskih Perojaca „Peroj 1657“.

Dobitnici nagrada u kategoriji Djeca predškolske dobi:

1. nagrada – Petra Vučerić – D.V. „Petar Pan“ – područni odjel Peroj, skupina Lavići

2. nagrada – Stella Kaić – D.V. „Petar Pan“ – područni odjel Galižana, skupina Pčelice

3. nagrada – Veronika Štokovac – D.V. „Zvončica“, Vodnjan

Dobitnici nagrada u kategoriji Djeca školske dobi:

1. nagrada – Emili Barišić – OŠ Vodnjan, razred IV. a

2. nagrada – Maya Marie Rojnić – OŠ „G. Martinuzzi“ – područna škola Galižana, razred III.

3. nagrada – Kiara Šajkunić – OŠ Fažana – područni odjel Peroj, razred I.

Ravnatelj se na dodjeli zahvalio svim predškolskim i školskim ustanovama koje djeluju na području Grada Vodnjana, ravnateljima, odgajateljicama i učiteljicama, a posebno djeci, koja su „tijekom dječjeg tjedna svojom aktivnošću i veseljem razvedrili ulice, uličice i trgove Vodnjana, Galižane i Peroja“. Dobitnicima je ravnatelj podijelio diplome, te prigodne darove, koje je i ove godine poklonila Uljanik proizvodnja iz Vodnjana, a svakoj skupini i razredu je Infobip iz Vodnjana darovao po jednu odbojkašku/nogometnu loptu.

(REX)

Facebook komentari