Vodnjan: U posjeti 15. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića - VIDEO

NOGOMETNO IGRALIŠTE PREPUNO RADOSTI, VIKE, SMIJEHA I BODRENJA
U Vodnjanu je danas održan 15. Olimpijski festival dječjih vrtića.
Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović, ravnateljica Dječjeg vrtića Petar Pan Vodnjan Daniela Vitasović-Uršić i predsjednik Sportske zajednice Grada Vodnjana g. Elvis Marić, poželjeli su mališanima dobrodošlicu, puno sportske sreće i zabave te dan pun uzbuđenja.

Gradonačelnik Vitasović izrazio je zadovoljstvo što se već 15. godinu održava Olimpijski festival dječjih vrtića u Vodnjanu te se posebno zahvalio Hrvatskom olimpijskom odboru na pruženoj potpori. „Vodnjan je ponosan domaćin Olimpijskog festivala dječjih vrtića i posebno me veseli okupljanje 200-tinjak djece koja će se zabavljati, družiti i sudjelovati u sportskom programu.“  
Zahvalio se Dječjem vrtiću Petar Pan i Sportskoj zajednici Grada Vodnjana na besprijekornoj organizaciji manifestacije te svoj djeci, roditeljima, odgojiteljicama, volonterima, gostujućim dječjim vrtićima i sucima zaželio ugodan boravak u Vodnjanu.

Olimpijski festival dječjih vrtića započeo je u 09.00 sati okupljanjem dječjih vrtića na nogometnom igralištu u Vodnjanu nakon čega je održan mimohod ekipa i ceremonija otvaranja, dok je početak natjecanja krenuo u 9.30 sati. Na Festivalu  u olimpijskim disciplinama sudjeluje 7 ekipa iz 6 vrtića i ukupno 212 djece. Sudjeluju slijedeće ekipe:

1. Dječji vrtić „PETAR PAN“ Vodnjan
2. Dječji vrtić "Petar Pan" – područno odjeljenje Peroj – Galižana: „PE-GA“
3. Dječji vrtić „DADO“   Štinjan
4. Dječji vrtić „SUNCE“  Fažana
5. Dječji vrtić „TRATINČICA“ Barban
6. Dječji vrtić  "VRTULJAK"  Marčana
7. Dječji vrtić "ZVONČICA" Vodnjan

Elvis Marić, predsjednik Sportske zajednice Grada Vodnjana naglasio je da je Sportska zajednica bila zadužena za pripremu sportskih rekvizita, koordinaciju sudaca i volontera te pripremu medalja, pehara i diploma koja će se podijeliti ekipama i djeci. Svako će dijete koje sudjeluje na festivalu dječjih vrtića, osim medalje za sudjelovanje, dobiti diplomu, majicu i kapu koje osigurava Hrvatski olimpijski odbor.
(J. Vitasović/ foto i video: S. Tkalčec)

Video vezan uz članak

Facebook komentari