Vodimo vas u Teatar Naranča

KLEOPATRA
Regional Express opet nagrađuje svoje čitatelje ulaznicama za predstavu „Kleopatra“ koja se igra u Teatru Naranča u nedjelju, 4. listopada u 18,00h.
Za vas imamo dva puta po dvije (2x2) ulaznice za ovu predstavu.

< Život piše priče, likovi pletu mreže, a povijest stvara legende. Dobri likovi, a i oni zli, sjedinjuju se u ovoj priči o pobjedi. Mjesto radnje, Egipat; biser rijeke Nil. Mjesto je to gdje počinje priča ova, koju krase drevna slova. Ne samo slova, čine ju i likovi! Oni dobri i oni zli. Baš kao svaku priču, zar ne? Stranice ove priče imaju mrlje od krvi, otrova, zavisti i ludosti, ali na kraju bitku dobiva dobrota. Dobrota i borbenost jedne žene, žene koju pamte tisućljeća, a ime njezino izgovara se s trncima - Kleopatra. Davna pješčana povijest napisala je priču o našoj ikoni, kraljici i velikoj ličnosti koja je Teatru Naranča poslužila kao odskočna daska za novi predljetni komad namijenjen igranju na otvorenom. Savršen spoj klasičnog, starog tirkizno-zlatnog Egipta i glazbe 21. stoljeća koja koketira s najmodernijim žanrovima poput rumunjskog dance-a i K-Popa. Kreativni tim Naranče predvođeni testkopiscem Franjom Tončinićem, redateljem Majklom Mikolićem i ravnateljem i scenografom Lukom Juričićem na scenu su po prvi put u Hrvatskoj postavili priču o egipatskoj kraljici. Zaplet pun spletki, prekrasni šareni kostimi, moderna glazba i igra svjetlosnih efekata samo su neke odlike novog projekta Teatra Naranča.

U predstavi, kao i do sada, miješaju se profesionalni glumci (u ovom slučaju Juriči i Tončinić) s ansamblom dramskog studija.

Priča prati rasplet oko dvorske spletke koju je zakuhao Potin, glavni sluga maloljetnog faraona Ptolomeja. Naime, njegov plan bio je otrovati tortu namijenjenu Kleopatri i na taj način riješiti je se zauvijek...

Hoće li Kleopatrina domišljatost i lukav duh pobijediti zavjeru Potina i svog pomalo glupog mlađeg brata Ptolomeja? Što će učiniti Kleopatra kako bi se osvetila i ispravila nepravdu pogledajte u novoj raskošnoj predstavi Teatra Naranča o kraljici svih kraljeva Kleopatri.

 Igraju: Jasna Petković, Franjo Tončinić, Luka Juričić, Nataša Mandić/Tanja Skandel Monas, Edi Gojak, Gea Modrušan/Ornella Oršulić, Irin Šime Rabar, Dominik Dolenc, Filip Boškin, Ana Licul, Martina Božić, Paola Šimunović i Saša Ergotić.

 

Redatelj: Franjo Tončinić, Majkl Mikolić

Glazba: Ozren Glaser

Scenografija: Luka Juričić,Lena Modrušan

Koreografije: Paola Šimunović

Kostimografija: Neven Mihić

Frizure: Andrea Licul

Dizajn rasvjete: Anton Modrušan

Grafički dizajn: Matija Blašković

 

Termini: nedjelja, 4.10. u 18:00 sati

Cijena: 20kn s rezervacijom/25 kn bez rezervacije

Dobna skupina: 5+

Infomacije i rezervacije: tel 095 52 22 505, teatar.naranca@gmail.com, Facebook: Teatar Naranča

Da bi osvojili ulaznice, dovoljno je da podijelite (share) objavu na svom Facebook profilu i pratite drugi dan na Regionalu. Dobitnike ćemo objaviti sutra ujutro u > komentarima ove Facebook objave <. (REx)

Facebook komentari