Vodimo vas u Kino Valli - VIDEO

TAJNA SLUŽBA
Regional Express vodi svoje čitatelje u pulski Kino Valli. Na programu je projekcija filma “Central Intelligence“ koji igra u četvrtak u 22:10 sati. Za vas imamo dva puta po jednu (2x1) ulaznicu za ovaj film.

(Central Intelligence), Rawson Marshall Thurber, komedija, SAD, 2016., 120'; Uloge: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Aaron Paul, Amy Ryan;

Priča prati CIA-inog agenta koji dolazi kući na proslavu mature. Tvrdeći da radi na tajnom slučaju, traži pomoć svojeg jedinog prijatelja iz srednje škole, koji je nekada bio srednjoškolska sportska zvijezda a sada radi kao računovođa i žali za svim propuštenim prilikama koje je imao u životu. Nakon šta se ponovo ujedini sa svojim starim prijateljem preko Facebooka, računovođa je primamljen i neplanirano ulazi u svijet međunarodne špijunaže.

Da bi osvojili ulaznice, dovoljno je da podijelite/share (public/javno) objavu na svom Facebook profilu i pratite drugi dan na Regionalu. Dobitnike ćemo objaviti sutra ujutro > u komentarima ove Facebook objave <. (REx)

Video vezan uz članak

Facebook komentari