Vodimo vas u Kino Valli - VIDEO

NINJA KORNJAČE: IZLAZAK IZ SJENE
Regional Express vodi svoje čitatelje u pulski Kino Valli. Na programu je projekcija filma “Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows“ koji igra u četvrtak u 17:00 sati. Za vas imamo dva puta po jednu (2x1) ulaznicu za ovaj film.

(Teenage Mutant Ninja Turtles Out of the Shadows), Dave Green, akcijska komedija, SAD, 2016., 126'; Glume: Megan Fox, Stephen Amell, Alan Ritchson;

Nastavak velikog kino-hita iz 2014. godine. Najpoznatije kornjače ove se godine vraćaju kako bi spasili grad od zle prijetnje! Film je nastao na temelju likova koje su osmislili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena. Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni informacijom da će novi nastavak Nindža kornjača uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina.Da bi osvojili ulaznice, dovoljno je da podijelite/share (public/javno) objavu na svom Facebook profilu i pratite drugi dan na Regionalu. Dobitnike ćemo objaviti sutra ujutro > u komentarima ove Facebook objave <. (REx)

Video vezan uz članak

Facebook komentari