Vodimo vas u Kino Valli - VIDEO

KNJIGA O DŽUNGLI
Regional Express vodi svoje čitatelje u pulski Kino Valli. Na programu je projekcija filma “The Jungle Book“ koji igra u četvrtak u 17:00 sati. Za vas imamo dva puta po jednu (2x1) ulaznicu za ovaj film.

(The Jungle Book), Jon Favreau, pustolovni, SAD, 2016., TRAJANJE, Glasovi: Scarlett Johansson, Idris Elba, Christopher Walken;

Knjiga o džungli slijedi original iz 1967. kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog tigra Shere Khana. Knjiga o džungli priča je o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i hrabrosti.

Da bi osvojili ulaznice, dovoljno je da podijelite/share (public/javno) objavu na svom Facebook profilu i pratite drugi dan na Regionalu. Dobitnike ćemo objaviti sutra ujutro > u komentarima ove Facebook objave <. (REx)

Video vezan uz članak

Facebook komentari