Vladimir Rajko (SDP) o proračunu Općine Višnjan

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE
Vladimir Rajko, predsjednik Općinske organizacije SDP-a Višnjan uputio je priopćenje za medije vezano za 'nedavna zbivanja u vezi neizglasavanja proračuna Općine'. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
Dužnost nam je dati svoj osvrt na nastalu situaciju koja nije najsretnije rješenje za niti jednu zajednicu ali je u situaciji u kojoj se nalazi Višnjan najmanje štetna.
Za početak moramo nazvati neutemeljenim pokušaj zastrašivanja građana, djelatnika Općine Višnjan, povezanih komunalnih poduzeća kao i djelatnika i korisnika Dječjeg vrtića Višnjan oko dovođenja u pitanje isplate plaća kao i općeg funkcioniranja Općine Višnjan iz razloga što institut vladinog povjerenika nije nikakva novina već uhodan sustav upravljanja u jedinicama lokalne samouprave u ovakvim slučajevima.        
Unatoč suhoparnim priopćenjima  stanje u Općini je daleko od idile a kompletan razvoj, kako ga čelništvo Općine Višnjan želi prikazati, je temeljen na urbanizaciji velikih površina poljoprivrednog zemljišta odabranim pojedincima pritom se oglušujući na većinu zahtjeva za izmjenom daleko manjih površina kojim bi obitelji riješili stambeno pitanje za svoju djecu.
Nažalost ovo je rukovodstvo, tu prvenstveno mislimo na Općinskog načelnika Dobrilovića, pokazalo sve što zna a to je veliko ništa. Samim time stava smo da njegov prijevremeni odlazak sa čelnog mjesta u Općini Višnjan niti na koji način neće oštetiti Općinu kako on to želi predstaviti. (REX/foto arhiva)

Facebook komentari