Viktor Kulić Golja i Manola Miletić osvojili 2. mjesto!

OTVORENO PRVENSTVO GRADA POREČA
Od subote 15. do nedjelje 16. srpnja, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na regati Otvoreno prvenstvo Grada Poreča za klasu Optimist i Laser 4.7 u organizaciji jedriličarskog kluba Horizont. Na regatu se odazvalo ukupno 45 natjecatelja iz Italije i Hrvatske. U klasi Optimist prijavljeno je 38, a u klasi Laser 4.7 7 natjecatelja.

Jedriličarski klub Kvarner u klasi Optimist predstavljali su Dino Kalac, Manola Miletić, Eugen Kulić Golja, Antonio Kos, Andrea Batelić, Alessia Juričić i Filip Smoković. U klasi Laser 4.7 jedrio je Viktor Kulić Golja.

Ukupno kroz dva dana odjedreno je predviđenih šest plova za klasu Optimist i Laser 4.7. U klasi Laser 4.7 koja je brojila 7 natjecatelja Viktor Kulić Golja zauzeo je 2. mjesto sa bodom zaostatka za pobjednikom Val Ivančićem iz domaćeg JK Horizonta. U klasi Optimist Dino Kalac je zauzeo 12. mjesto u ukupnom poretku sa najboljim ulaskom u cilj na 5. mjestu u zadnjem plovu. Manola Miletić osvojila je 2. mjesto u konkurenciji djevojčica do 12 godina i 13. mjesto u ukupnom poretku. Eugen Kulić Golja zauzeo je 18. mjesto u ukupnom poretku i 3. mjesto u Mini Kupu Istarske Županije, Antonio Kos zauzeo je 26., Andrea Batelić 28. mjesto. Alessia Juričić i Filip Smoković na svojoj prvoj regati zauzeli su 33. i 34. mjesto. rex

Facebook komentari