Vikend oblačan, u nedjelju kiša

PONEDJELJAK RAZVEDRAVANJE U DRUGOM DIJELU DANA
Subota nam je osvanula uz pretežno oblačno vrijeme, na Kvarneru i oko Učke uz mogućnost mjestimične slabe kiše. Ujutro valja očekivati maglu i nisku naoblaku koja se može zadržati veći dio dana. Puhat će većinom slab, tek rijetko umjeren jugozapadnjak i zapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 4 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 16 i 21 °C.

Nedjelja 22.listopada donosi pretežno oblačno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a moguć je i grmljavinski pljusak s obilnijim oborinama, naročito na Kvarneru u drugom dijelu dana. Sa zahladnjenjem u noći na ponedjeljak u višem gorju može pasti malo snijega. Puhat će većinom umjeren, na otvorenom moru prolazno jak jugozapadnjak i jugo. U noći na ponedjeljak zapuhat će jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima. Temperature zraka ujednačene, dnevne vrijednosti kretat će se između 16 i 20 °C.

Ponedjeljak donosi pretežno oblačno vrijeme, u drugom dijelu dana uz postupno kidanje naoblake. Slabih oborina može biti još u noći. Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim udarima. Na moru zapadne Istre umjeren i jak sjeverozapadnjak. Minimalne temperature zraka od 7 do 11 °C, dnevne između 14 i 17 °C.

(rex 7 Manuel Angelini)
 

Facebook komentari