Vikend akcija i nagrada

ARUBA PIRATES GRILL RESTAURANT
Aruba Pirates Grill nalazi se na ulazu u Pulu, u Šijani, uz veliki kružni tok.

U svojoj bogatoj ponudi nudi razna maštovita predjela (razne mazalice, mozzarella caprese, pršut, sir, juhe, crni rižot, njoki, fuži, pljukanci sa junečim šugom, tartufima...) mesne specijalitete (razni steakovi, leskovacki rostilj) i plodove mora (od lignji, ribe, škampi).

Posebnost Aruba Pirates Grill restorana je u tome da nudi najukusnija i najraznovrsnija  jela sa roštilja po najpovoljnijim cijenama. Jela se spremaju isključivo na drvenom ugljenu, a menu je osmislio jedan od najpoznatijih majstora grilla Ljuba Stojanović.

Restoran je na idealnoj lokaciji sa velikim parkingom za sve vaše domjenke i proslave. Svakim se radnim danom nudi ukusna kuhana marenda od 10 do 13 sati po cijeni od 25 kn.

  Petkom i subotom navecer od 19 do 24 sata je moguće uivati uz glazbu u živo, na zeleno terasi ispod ispod stoljetnih krošnji lipa, a tu je dječji park za vaše  najmlađe.

RADNO VRIJEME I REZERVACIJE

Caffe bar otvoren je od 7  do 24 sata

Restoran od 10 do 23 sata (petak i subota do 24 sata)

Rezervacije 098 9700 771

AKCIJA!
STEAK VEČER U ARUBA PIRATESU  (Petak 15.09.2018.)

Svi odležani steakovi po 99,00 kn (uz rezervaciju 091 497 6328)
T-bone/Fiorentina/Biftek/Ramstek/Tuna steak
Muzika-gitara-Dado Brandić-od 19,00-24,00

[NAGRADNI NATJEČAJ]

Kako bi se i sami mogli uvjeriti u njihovu vrhunsku ponudu, Aruba Pirates Vas nagrađuje odabirom steaka po želji. Sve što trebate učiniti je lajkati ovaj Facebook post, javno ga podijeliti na svom Facebook profilu. Dobitnika objavljujemo u petak, 14.9. u 9 sati.

(REx)

Facebook komentari