Vijećnik Živog zida: Jedva čekam da me tužite!

ULJANIK DEMANTIRAO GRUNBAUMA O ISPLATI MILIJUNSKIH BONUSA
Predsjednik Kluba vijećnika Živog zida u Skupštini istarske županije Damir Grünbaum prozvao je Upravu Uljanika da si je podijelila 2,3 milijuna kuna bonusa! dok su iz Uljanika demantirali takve navode i najavili tužbu protiv vijećnika Živog zida.

Predsjednik kluba Živog zida Skupštine IŽ Damir Grünbaum obratio se s novim priopćenjem:
'Uprava Uljanika si je isplatila bonuse u 2016. i u 2017. godini usprkos stanju u koji je dovela škver.
Radi njihove nebrige, nerada i nesposobnosti stotine obitelji vrijednih uljanikovaca bit će dovedene do ruba egzistencije, a brodogradilište uništeno.
I to je istina, a istina boli.

Znali smo da će bahato upotrijebiti svu svoju moć nad medijima kako bi sakrili istinu, a nas uplašiti i ocrniti.
Međutim ne bojimo prijetnji, ne bojimo se nikoga iako je borba neravnopravna. Živi zid je uvijek na prvoj i jedinoj crti bojišnice u ovoj opljačkanoj državi.

Prijete tužbom.
Jedva čekamo to suđenje gdje ćemo saznati točno koliko su novaca sebi podijelili jer će morati podastrijeti svu knjigovodstvenu dokumentaciju, ugovore i promet sa svojih računa.
Nisu demantirali Nacional koji je neovisno objavio istu vijest o isplati bonusa. Znaju da Nacional iza sebe ima poznati odvjetnički ured i politički nije zanimljiv. Mi jesmo jer rastemo svaki dan, jer smo na strani istine!', poručio je predsjednik kluba Živog zida Skupštine IŽ Damir Grünbaum. (rex)

Facebook komentari