Veliko priznanje za Mirka Banovića

POTVRDA KVALITETNOG RADA PREDSJEDNIKA I GLAVNOG TRENERA KLUBA FINIDA POREČ
Veliko i hvalevrijedno priznanje za Mirka Banovića; osnivača, predsjednika i glavnog trenera Karate kluba Finida Poreč te predsjednika Karate saveza Istarske županije.

Naime, u petak 1. prosinca u Zagrebu je održano redovno godišnje okupljanje Karate odbora za veterane koji djeluje pri Hrvatskom karate savezu. Okupili su se tako veterani koji su uvelike obilježili karate u Hrvatskoj te mu dali svoj značajan doprinos. Prilikom navedene svečanosti predsjednik Odbora za veterane, gosp. Vjekoslav Šafranić i predsjednik Hrvatskog karate saveza, gosp. Stjepan Čelan uručili su priznanja zaslužnim i istaknutim pojedincima.

Jedan od nagrađenih pojedinaca na spomenutoj svečanosti bio je i Mirko Banović; osnivač, predsjednik i glavni trener Karate kluba Finida te predsjednik Karate saveza Istarske županije, kome je tako Hrvatski karate savez i Odbor za veterane dodijelio priznanje za nesebičan doprinos i zasluge u razvoju hrvatskog karate sporta.

Možemo samo zaključiti da je ovo još jedno zaista vrijedno i veliko priznanje za već istaknutog i renomiranog porečkog sportskog djelatnika, gosp. Banovića te potvrda njegovog kvalitetnog rada u porečkom karate klubu, ali i u županijskom karate savezu, koje je upravo gosp. Banović svojim radom, trudom i zalaganjem uzdigao na vrlo visoki i zavidni nivo.
(Rex)

Facebook komentari