Veliki uspjeh Luke Ražema,  učenika OŠ Vidikovac

56. REVIJA HRVATSKOG FILMSKOG STVARALAŠTVA DJECE
Učenik 8.c razreda OŠ Vidikovac ostvario je izvanredan uspjeh na samom početku nove školske godine. Početkom listopada na 56. Reviji hrvatskoga filmskog stvaralaštva djece, u natjecateljskom dijelu programa u kategoriji igranog filma, među 89 uradaka, prvo mjesto pripalo je Luki Ražemu te njegovoj mentorici Ani Bačić.

Svoja filmska znanja i vještine iduće će godine razvijati u Kraljevici sudjelujući u radionicama koje organizira Hrvatski filmski savez. Niz pobjeda na Državnim natjecanjima nastavljen je u Vinkovcima krajem listopada na Državnoj smotri zadruga. Luka Ražem predstavljao je zadrugu Svevid istraživačkim radom Uokolo pulskog kaštela osvojio 1. mjesto u kategoriji osnovnih škola.

Rezultat je to prošlogodišnjeg proučavanja zavičajne baštine i njezino prikazivanje suvremenim tehnologijama. Pred prosudbenim povjerenstvom izvrsno je obranio i prezentirao tijek sveobuhvatnog istraživanja pulskog Kaštela te hologram koji je pritom izradio. Čestitamo Luki i njegovim mentoricama Maji Kalebić i Evelini Majcan-Lenić na inovativnosti te im želimo daljnji uspjeh u radu.

(rex)

Facebook komentari