Večeras Aerosmith - Rock For The Rising Sun - Live from Japan

GLAZBENA ROCK SLUŠAONICA, SRIJEDA, 15. SVIBNJA U 19 SATI, GRADSKA KNJIŽNICA
Rock for the Rising Sun je live snimka američkog hard rock benda Aerosmith i tema nadolazeće Glazbene rock slušaonice koja će biti održana u srijedu, 15. svibnja 2019. od 19 sati u dvorani Središnje knjižnice.

Video donosi kroniku turneje benda u Japanu tijekom studenog i prosinca 2011., u svjetlu razornog potresa i tsunamija koji je pogodio zemlju ranije te godine. Pored nastupa s raznih koncerata, video uključuje dokumentarne snimke članova benda koji putuju zemljom i komuniciraju s obožavateljima. Aerosmith, koji nastupa u originalnoj postavi posljednjih 30 godina, prodao je više od 150 milijuna albuma u svijetu, 65,5 milijuna samo u SAD-u, što ga čini najprodavanijim američkim hard rock sastavom svih vremena. Glazbena evolucija tijekom godina nastupanja učinila je ove glazbenike velikim inovatorima u američkom hard rocku, popu, glamu, bluesu i rapu. Inspirirali su legije rock izvođača koji su došli nakon njih. Aerosmithova dugovječnost, izdržljivost i angažiranost omogućili su da zadrže visoku razinu popularnosti i uspjeha.

Glazbene rock slušaonice održavaju se treće srijede u mjesecu u Središnjoj knjižnici od 19 sati. Vode ih i pripremaju Boris Vučina, prof. i Ivica Karasi, ing.

(REX)

Facebook komentari