Večeras nastup ABBAzia tribute benda

PONEDJELJAK, 12.08., CAVE ROMANE, STARI RIMSKI KAMENOLOM
ABBAZZIA nije tek jedan od stotinjak ABBA tribute bendova u Europi. Svojim se zvukom nedvojbeno više od drugih sličnih izvođača približila planetarno poznatoj švedskoj grupi koja je svojim hitovima žarila i palila 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Posebna je pažnja posvećena autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata. Članovi benda su Jozefina i Eni Jurišić, Branko Fućak te Aleksandar Valenčić.

The Abbazia iz Grad Rijeke je jedan od najtraženijih ABBA Tribute bandova.

Eni Jurišić, polufinalistica show-a The Voice zajedno s majkom, nekadašnjim lead vokalom grupe 777, i još dva člana izvode autentične izvedbe popularne švedske pop–grupe ABBA.

Muški dio benda čine Branko Fućak, pjevač i kompozitor iz Rijeke koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe te Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za Eurosong za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Portugal.

Koncert tribute banda ABBA-e, ABBAzia, organizatori poklanjaju publici, za što je dovoljno rezervirati ulaznicu putem telefona ili e-pošte.

(REX)

Facebook komentari