Večer komercijalnih nota u LMC - u

NASTUPAJU: BLACKSOUL, GRAMOPHONEDZIE, LOVRO RAVBAR I DJ MAT
Neposredno prije velikog otvorenja 1. i 2. lipnja na kojem će nastupiti Jelena Rozga i Colonia, u petak, 25. svibnja, LMC club najavljuje večer komercijalnih nota.
U 22 sata club otvara lounge terasu. U interakciji s uzvanicima osoblje će predstaviti novine koje je klub uvrstio u svoj program. Biti će predstavljena drevna istočna tehnika uživanja u nargili, menu restorana i cocktail karta, dok će se za atmosferu pobrinuti gosti iz Ljubljane, Show girls i DJ Mat u pratnji saksofonista Lovre Ravbara.
Točno u ponoć pozornicu preuzima Blacksoul, a usklađeni mix electro, funk i house glazbe servirati će megapopularni Gramophonedzie iz Srbije. Ova će večer nedvojbeno razbuditi clubbing scenu u Istri, a ujedno i najaviti sezonu prepunu iznenađenja.
DJ, radio zvijezda i producent Blacksoul u svojoj se glazbi koristi savršenim vokalima i akordima koji svaki njegov uradak prožimaju vedrinom i jakim emocijama. Njegovi su taktovi zaokruženi ritmom pitkog House-a, a zahvaljujući svojem talentu, smjestio je Hrvatsku na kartu originalnih glazbenih izuma. Strast za svježim elektronskim zvukom čini ga vrlo traženim umjetnikom, a nedavno je pokrenuo i radio stanicu Blacksoul Music fm na kojoj se 24 sata dnevno 7 dana tjedno vrte underground house hitovi iz cijelog svijeta.
Marko Miličević a.k.a. Gramophonedzie, svojom „drugačijom" produkcijom, izvedbom i performansima u vrlo je kratko vrijeme privukao pažnju cijelog svijeta, a njegov je rad MTV već nagradio. Ljubav prema funky glazbi, instrumentima i intenzivnim vokalima izrodila je hitove koje je publika objeručke prihvatila, a kritika pohvalila. Obrada pjesme Peggy Lee, „Why Don't You" poharala je You tube sa više od 8.500 000 pregleda, a na svjetskim top ljestvicama zauzeo je vrlo visoke pozicije.
Energični ritam koji prozlazi iz njegovih izvedbi pomalo podsjeća na zvuk gramofona uz vlastiti potpis, širi pozitivne vibracije i poziva na ples koji je pri slušanju njegovih hitova jednostavno nezaobilazan.(REX)

Facebook komentari