Valentinovo u trgovačkom centru Max City

MAX CITY U MJESECU LJUBAVI
U Max City centru Pula kreirali su kutak za memoriranje vaše ljubavi – Max kutak za zaljubljene! Naime, od 8. do 16. veljače pozivamo sve zaljubljene da se fotografiraju.

Fotografiju koja najbolje dočarava vašu ljubav objavite na javnom Instagram profilu uz hashtag #MaxCityValentinovo. Četiri fotografije na kojima će biti najbolje iskazana ljubav nagrađujemo vrijednim nagradama u Max City parfumerijama, a to će biti:
-    poklon bon u vrijednosti 300 kn iskoristiv u L'Occitane trgovini u Max City centru + L'Occitane poklon iznenađenja,
-    poklon bon u vrijednosti 300 kn iskoristiv u Douglas trgovini u Max City centru + Douglas poklon iznenađenja,
-    poklon bon u vrijednosti 250 kn iskoristiv u BIPA trgovini u Max City centru + BIPA poklon iznenađenja, i
-    poklon bon u vrijednosti 250 kn iskoristiv u DM trgovini u Max City centru + DM poklon iznenađenja.

Fotografiranje u Max kutku za zaljubljene nema granica, dobrodošli su svi koji se vole!
Fotografije uz navedeni hashtag pratit će se do nedjelje, 16. veljače, a dobitnici nagrada bit će objavljeni u ponedjeljak, 17. veljače.

Objavljujte fotografije i na drugim društvenim mrežama pod istim hashtagom #MaxCityValentinovo. Tijekom tjedna u znaku ljubavi, obavite prigodni shopping i uživajte u bogatoj ponudi ugostitelja Max Cityja:
•    Foodie, Wok i Mex restorani svim „kissingcouple“ parovima u petak 14. veljače odobravaju 50% popusta na konzumaciju hrane (odnosi se na kompletnu ponudu na svim konceptima, osim na već odabrane posebne menu-e, ponude dana, pića i deserte). U subotu 15. veljače i u nedjelju 16. veljače,  Foodie, Wok i Mex restorani svim „kissingcouple“ parovima odobravaju 20% popusta na konzumaciju hrane (odnosi se na kompletnu ponudu na svim konceptima, osim na već odabrane posebne menu-e, ponude dana, pića i deserte). Dovoljno je samo reći da želite iskoristiti ovu ponudu i poljubiti se prilikom plaćanja računa!
•    Good Food nudi Valentinovski menu za dvoje po promotivnoj cijeni od 80,00knn; meni uključuje: Pop mini burgeri (dva komada) u crvenoj boji ljubavi + pommes + Greek tortilla + čaša pjenušavog vina Marčeta ili cola ili limunada. Valentinovski menu u ponudi Good Food-a bit će cijeli vikend: 14., 15., i 16.

A na samo Valentinovo, u petak 14. veljače od 18 do 21 sat na etaži +1 kod Max City zone s restoranima (Food Corner), za romantičan ugođaj pobrinut ćee se nezaboravan glazbeni duo Muha & Veco.

Ne propustite posebne programe i pogodnosti kupovanja u najvećem trgovačkom centru u Istri!
 
Više informacija potražite ovdje

(REX)
                       

Facebook komentari