Valcerom i balunom gimnazijalci obilježili svoj dan - VIDEO

ODRŽAN KULTURNO-ZABAVNO-SPORTSKI DAN POVODOM DANA PULSKE GIMNAZIJE
Gimnazija Pula danas slavi Dan škole povodom kojeg su gimnazijalci pripremili poseban zabavan i kulturno-umjetnički program koji se odvijao kroz cijeli dan. 

Odmah ujutro počele su mnoge zabavne aktivnosti koje su zbližile učenike i profesore te im omogućile zajedničko druženje u opuštenoj atmosferi. U 9 ujutro prvi na redu bio je igrokaz "Fameja" i školska predstava "Od subote do subote" školskog Dramskog kluba. Zatim su uslijedili razni sportovi i natjecanja između razreda poput preskakanja lastika, školice, badmintona i šaha. Učenici su zaigrali i Kahoot kviz i matematičku društvenu igru, ali i krenuli u vrlo zanimljivu potragu – tražili su svoje profesore po gradu, koji su se vješto prerušili i dobro sakrili. 
U dvorani škole odigrale su se utakmice odbojke Profesorice vs. Profesori, ali i Profesorice vs. Maturantice. Učenici su protiv profesora odmjerili snage i u stolnom tenisu, dok se na vanjskom igralištu odigrala atraktivna utakmica nogometa u kojoj su učenici svladali profesore rezultatom 6:2.
Najveći spektakl održan je nešto poslije 12 sati na školskom igralištu gdje su svi učenici otplesali valcer, potom i Balun

U unutarnjem dvorištu žute škole predvečer će se održati humanitarni koncert bivših i sadašnjih učenika i revija osam pulskih dizajnera. Voditelji programa bit će sadašnji učenik Eric Skoko i bivša učenica Vlatka Kolarović.

Glazbeni dio večeri započinje u 19 sati a za njega će se pobrinuti školski bend kojeg čine Ive Cukerić, Dorian Kuzmić i Bojan Crnogorčić, a sve okupljene oduševit će i nastup pjevačice u usponu, bivše učenice Ines Nozice. Osim nje, nastupit će i Lara Demarin i Luka Demarin, Elena Krizmanić te Marija Božić i Romina Legović na harmonikama. Uz mnoštvo dobre glazbe i modnu reviju, publiku očekuje i nastup plesnog kluba Gimnastars i Stand up nastup bivšeg gimnazijalca Vidmarija Rašića.

Koncert je humanitarnog karaktera, a iako se ulaznice neće naplaćivati, svaki dobrotvorni prilog ide udruzi Naš san njihov osmjeh koja se brine o potrebitim građanima Istre i za njih nabavlja hranu i druge potrepštine.
(Rex/foto:Manuel Angelini/video:Renata Šimić)

Video vezan uz članak

Facebook komentari