Uz Tonyja Cetinskog pjevalo više od 10 tisuća ljudi

ROVINJSKU NOĆ UPOTPUNIO SPEKTAKULARNI VATROMET
Rovinjska noć, tradicionalna je zabavna manifestacija s dugogodišnjom tradicijom koju već više od 55 godina organizira gradska Turistička zajednica pod pokroviteljstvom Grada Rovinja. I ove je godine za građane Rovinja i njihove goste pripremljen atraktivan muzički program - svojevrsna glazbena poslastica za ljubitelje glazbe koja se odvila na gradskoj rivi.

Rovinjska noć započela je u petak uz Limenu glazbu, grupu Simon Marlow and The Rovinj Music Lab, rovinjske mažoretkinje te Eleonore & Luka band. Finalna večer Rovinjske noći upotpunio je nastup legendarnog Tonyja Cetinskog uz kojeg je pjevalo više od deset tisuća ljudi.

Grupa "Roxanne" svojim je nastupom najavila početak cjelovečernje zabave, a sam glazbeni program odvijao se na dvjema lokacijama, glavnom gradskom trgu i na Trgu Riviera. Između tih lokacija posjetitelji su uživali u gastronomskoj ponudi zahvaljujući Maistri, Udruzi Agrorovinj te Kući od batani.

Zabavu su upotpunili i nastupi na pozornici kod Velikog mola te na Trgu maršala Tita od strane Ivana Galića, Master band-a te Party band-a. Njihov nastup u 23 sata prekinuli su zvuci vatrometa.

Spektakularni rovinjski vatromet raznolikih boja i efekata oduševio je sve posjetitelje grada Rovinja koji su s divljenjem usmjerili svoje poglede u nebo. Nedugo nakon vatrometa uslijedio je i „vatromet glazbenih emocija“ kako je najavio voditelj Ronald Braus te je na pozornicu stupio Tony Cetinski.
Repertoar sačinjen od starih i novih hitova poput „23 prosinac“, „Blago onom tko te ima“, „Kad žena zavoli“ i niz drugih, publika je dočekala s oduševljenjem te jednoglasno pjevala uz Tonyja.

(REX/foto: Tihomir Geršner)

Facebook komentari