Uskoro tematska sjednica GV o razvoju komunalne infrastrukture

VIJESTI IZ GRADA PULE
Na inicijativu predsjednika Gradskog vijeća Grada Pule Tiziana Sošića u narednih mjesec dana održat će se tematska sjednica o razvoju komunalne infrastrukture, komunalnih usluga i cijena u Puli na kojoj će vijećnicima i javnosti biti prezentirani svi realizirani projekti i brojna ulaganja koja su do sad ostvarena u Puli.

„U posljednjih nekoliko godina u Puli je učinjen velik iskorak po pitanju izgradnje i uređenja komunalne infrastrukture što je posljedično dovelo i do bolje kvalitete niza usluga za građane. Podsjetit ću samo na izgradnju kanalizacijske mreže, sustava prikupljanja otpada, plinofikacije, obnove vodovodne mreže i niz drugih. Smatram da je sada trenutak da se vijećnicima i javnosti argumentirano predstavi sve ono što je napravljeno u proteklom razdoblju. Vijećnici će imati mogućnost postavljati pitanja i iskazati svoja mišljena tijekom rasprave u vezi s odabranom temom koja je od velikog interesa za naše sugrađane“, izjavio predsjednik Gradskog vijeća Grada Pule Tiziano Sošić.

Tematska sjednica Gradskog vijeća Grada Pule bit će kao i uvijek snimana i emitirana na regionalnoj TV postaji TV Novoj, a pored toga bit će omogućen i prijenos uživo na službenoj web stranici Grada Pule http://www.pula.hr

(REX)

Facebook komentari