Uskoro 3. Arena Cup u Medulinu

NA TURNIRU ĆE IGRATI OSAM PRVOLIGAŠA IZ 4 DRŽAVE
Dok nogometaši Istre 1961 se pripremaju protiv nekakvih Kineza (četiri utakmice zaredom) i nakon toga odlaze u Ameriku da se tamo susretnu sa 4 nepoznate ekipe, dotle će se u Medulinu odigravati 3. Arena Cup na sportskim terenima novoobnovljenog nogometnog trening kampa hotela Park Plaza Belvedere, a na kojemu će sudjelovati čak četiri hrvatske prvoligaške ekipe (Lokomotiva, Slaven Belupo, Inter, Cibalija). Osim njih na turniru će sudjelovati iz međunarodne konkurencije jaka Vojvodina, Koper, Rudar Velenje i austrijski St. Polten, isto sve redom prvoligaške momčadi.

Podsjetimo se da su na prvom Arena Cupu sudjelovale momčadi Istra 1961 Pula, Lokomotiva Zagreb, Slaven Belupo Koprivnica, Maribor (SLO), NK Vitez (BiH), OFK Beograd (RS), a prvo mjesto je osvojila Istra 1961 pobijedivši u finalu 2:0 Lokomotivu.

Na drugom "Arena Cupu 2016" igrali su Lokomotiva Zagreb, Slaven Belupo Koprivnica, Inter Zaprešić, Viitorul Constanta (RUM), SC Rheindorf Altach (AT), Teplice (CZ), Koper (SLO), Horn (AT), a pobjednik je bila rumunjska ekipa Viitorul koja je sa 2:1 u finalu pobijedila opet drugoplasiranu Lokomotivu. Trener pobjedničke ekipe bio je velikan Gheorgie Hagi.

Kao i svake godine, hotel Park Plaza Belvedere službeni je hotel turnira, a organizatori turnira su Arenaturist i Turistička zajednica općine Medulin.

 (rex)

Facebook komentari